Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UHAPŠENA VIKTORIJA K.

Sekirom ubila ljubavnika, pa otišla kod njegovog oca na kafu!

Autor: B. J. - M. N. | 18.02.2014 - 09:27:00h | Komentara: 0

Jagodinska policija uhapsila je Viktoriju K. (44), osumnjičenu da je sa više udaraca sekirom u predelu glave i vrata ubila Baneta I. (60) u njegovoj kući u selu Subotica, kod Svilajnca.

Stanisa otac ubijenog Baneta

Stanisa otac ubijenog Baneta | Foto: Miša Nikolić

Motiv zločina za sada nije poznat, a uhapšena i žrtva su kratko vreme bili u emotivnoj vezi i od Nove godine živeli su zajedno. Ubistvo se najverovatnije dogodilo u subotu, a Viktorija je nakon toga zaključala vrata i svratila do Banetovog oca Staniše, posedela, donela im kafu da popiju, a na njegovo pitanje zašto u sinovljevoj kući ne gori svetlo, objasnila da Bane spava i otišla kada je izvesni muškarac došao po nju automobilom.
Ujutru su Banetu komšije pokucale na vrata, a pošto nije otvarao niti odgovarao na dozivanje, pozvale su policiju, koja je razvalila vrata. Bane je nađen na krevetu u spavaćoj sobi okrenut na stomak, pokriven čaršavom i sa jastukom preko glave.
Žrtvin otac Staniša kaže da je “Viktoriju upoznao uoči Nove godine i da je najpre živela sa njegovim sinom dve nedelje, potom je otišla, pa se vraćala i odlazila”.

Kuca u kojoj je ubijen Bane Ilic

Kuca u kojoj je ubijen Bane Ilic | Foto: Miša Nikolić

Uhapšena, koja je iz okoline Malog Crnića, navodno nije bila u dobrim odnosima sa svojom porodicom, a u maju prošle godine umro joj je muž, nakon čega se vratila u Srbiju iz Bosne, gde su živeli. Njeni poznanici kažu da je nakon muževljeve smrti imala dva moždana udara, da je bila u očajnoj finansijskoj situaciji i da su strahovali da će oduzeti sebi život. Otkako je upoznala Baneta, verovali su da je probleme ostavila za sobom, međutim, šta se desilo u subotu, za sada je za njih tajna.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP