Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ŠUT' BA EROT'KA

Seksom mamila Bosance pa ih opljačkala!

Autor: | 17.09.2012 - 11:23:00h | Komentara: 0

Beograđanki Miri Jakovljević (32) poznatoj pod nadimkom Big Mama Apelacioni sud u Crnoj Gori potvrdio je kaznu zatvora od godinu dana i šest meseci zbog razbojništva na groblju u Starom Baru.

Svoje žrtve, dvojicu državljana Bosne i Hercegovine, namamila je pružanjem seksualnih usluga da bi ih kasnije, sa još trojicom „prijatelja“, opljačkala i oduzela im 40 evra.

Big mama je sa ekipom pljačkala klijente

Big mama je sa ekipom pljačkala klijente | Foto: Shutterstock

 
Prvostepenom presudom sudije Ane Vuković u Višem sudu u Podgorici Jakovljevićeva i Emir S. Asanović (23) iz Starog Bara osuđeni su na jednake kazne zatvora, dok su Barani Zoran D. Popović (28) zvani Zoki i Robert N. Dreković (19) zvani Robi osuđeni na po tri godine zatvora.

- U noći između 29. i 30. juna 2011. godine u Baru, državljani Bosne i Hercegovine Abdulahović Ferid i Osmanović Sead bili su žrtve razbojništva. Optužena Mira Jakovljević se dogovorila s Feridom da se sastanu u Starom Baru ispod katoličkog groblja kako bi mu pružila seksualne usluge. On i njegov prijatelj Osmanović su potom krenuli vozilom na dogovoreno mesto, a Jakovljevićeva ih je navodila mobilnim telefonom. Čim su se klijenti parkirali na znak Big Mame iz šume su istrčala trojica njenih pomagača, kojima je, kako stoji u optužnici, saopštila da dvojica momaka iz BiH imaju kod sebe novac i da treba da ih opljačkaju. Tada su im optuženi Asanović, Popović i Dreković prišli vičući: „Policija, ruke na auta“. S već pripremljenim motkamai letvama su ih napali, udarajući ih po glavi i telu, te ih tako oborili na zemlju oduzevši novac koji su imali kod sebe. Abdulahoviću su oteli 30 eura, a od Osmanovića novčanicu od 10 eura i mobilni telefon „samsung“, nakon čega su svi zajedno pobegli. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP