Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

VESELJE NA VERIDBI

Šenlučenje Brana Mićunovića (VIDEO)

Autor: Vijesti - M. D. | 03.02.2015 - 15:32:00h | Komentara: 2

Brano Mićunović, jedan od najmoćnijih ljudi u Crnoj Gori, saslušan je u budvanskoj policiji, zbog šenlučenja ispred njegove kuće u nikšićkom naselju Moštanica 24. januara.

Kako neznavnično saznajemo on je rekao da se na proslavi veridbe njegove kćerke pucalo manevarskom municijom. Na snimku se može videti kako iz automatske puške uvis puca Mućunovićev sin Đorđe, a na drugom video zapisu, metak iz druge puške ispaljuje njegova devojka, Budvanka Zorana Mandić. Na trećem snimku muškarac okrenut leđima puca iz automata, dok Mićunović iz dvorišta ulazi u kuću.

Kako prenose crnogorski mediji automatska puška spada u A kategoriju vatrenog oružja, i legalno može biti u posedu samo policije i vojske.

Dva dana nakon te pucnjave, iz policije su kazali da tada nisu dobili nikakvu prijavu o šenlučenju, ali da su u “akciju” stupili nakon što su mediji objavili detalje sa snimka.

Potom je pretresena Mićunovićeva kuća u Nikšiću, ali od oružja tamo, tvrde, ništa nije pronađeno.

Televiziji “Vijesti” iz Tužilaštva juče je odgovoreno da oružje nije pronađeno ni u kući njegovog sina u Budvi. Pretres je, kako navode, obavljen uz asistenciju policije i kotorskog tužilaštva.
Mićunović je zvanično vlasnik firme “Džek pot” i predsednik odbora direktora “Zeta filma”, a pokušava da uđe i u posao sa mini-hidrocentralama. Veruje se da stoji i iza brojnih građevinskih projekata na primorju, kockarskog biznisa. Italijanske vlasti mu sude za šverc cigareta preko Jadrana.
Poslednji komentari
  • Miso Vreme: 03.02.2015 18:09h

    BAKA SRECNO BILO ,TRADICIONALNO,ODIVA SE UDAJE.

  • Vasilj Vreme: 03.02.2015 19:54h

    Ovo ne moze biti manevarska municija posto je pucano rafalno, a nema metalnog prigusivaca, sa uzim kanalom, koji se navrce na vrh cevi, a uz pomoc kojeg se vracaju barutni gasovi i time i zatvararac. Ulogu prigusivaca gasova u bojevoj municiji igra zrno, kojeg u manevarskoj nema. Nema govora o manevarskoj municiji. Sto nije coek da prizna cojstvo i junastvo i kaze da je slavio kako dolikuje slavnim precima sa bojevom municijom (iako je to sada zabranjeno), no ko neka tetka slaga da je manevarska. Kako i slavi sa laznjacima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP