Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MALEROZNI LOPOVI

Šest miliona dinara ostavili Kinezima

Autor: J. Petrović | 09.10.2012 - 08:20:00h | Komentara: 0

Dvojica lopova su preprečila put vozaču automobila u kome se nalazio novac i drškom pištolja udarili nesrećnog radnika koji je ostao da leži.

Malerozni lopovi

Malerozni lopovi | Foto: Shutterstock

- U prvi mah policija je dobila informaciju da je samo ukraden službeni automobil, a desetak minuta kasnije da je nestalo još šest miliona. Nezadugo u blizini kineske ambasade pronađen je kofer koji je bio neotvoren.

Dvojica naoružanih nepoznatih razbojnika pretukli su juče ujutru radnika za skupljanje pazara “Višnjica dućani” u ulici Carice Milice kod broja 11 i tom prilikom mu oduzeli službeno vozilo “fijat”, saznaje “Alo!”.
Kofer sa šest miliona dinara pronađen je sat vremena kasnije u ulici Trešnjin cvet, kod kineske ambasade. Zanimljivo je da su razbojnici pokušavali na sve moguće načine da otvore kofer, ali u tome nisu uspeli jer je on imao posebnu elektronsku zaštitu.

Razbojnici su primetili da, ukoliko ga nasilno otvore, iz njega će se pustiti boja i tako uništiti sav novac - objašnjava naš izvor blizak istrazi.

Kako “Alo!” saznaje, policija traga za razbojnicima, dok je povređeni radnik koji je dobio nekoliko udaraca drškom pištolja u predelu glave prevezen u Urgentni centar.
Prema prvim detaljima istrage, pljačka je verovatno tipovana jer su lopovi tačno znali kada i u koje vreme će vozilo sa novcem ići ulicom Carice Milice. Kako saznajemo, novac je vraćen trgovinskom objektu “Višnjica dućani”, a policija traga za razbojnicima koji su pobegli u nepoznatom prvacu.

- Policiji je radnik dao opis izvršilaca i sada se za njima traga. Više detalja o ovom slučaju znaće se posle uviđaja - objašnjava naš sagovornik.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP