Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ČETIRI SAOBRAĆAJNA UDESA

Šestoro povređeno, među njima i dečak

Autor: Tanjug | 03.07.2015 - 07:40:00h | Komentara: 0

Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je šest osoba povređeno, među kojima i petnaestogodišnji dečak, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Hitna pomoć

Dečak je povredio levu šaku i desnu butinu | Foto: Profimedia.rs

Dečak uzrasta oko 15 godina je u udesu, koji se dogodio oko 22.40 časova na Putu za Padinsku Skelu, zadobio oguljotinu u predelu leve šake i desne butine, a prevezen je u Dečiju kliniku u Tiršovu ulicu, rekla je Macura.


Dve osobe su povređene u udesu oko 01.00 čas na uglu ulica Takovske i Bulevara Kralja Aleksandra, istakla je portparol Hitne pomoći.

Jedan mladić je zadobio povredu glave, a muškarac (34) imao je povrede glave i kolena i prevezen je u Urgentni centar, kazala je Macura.

Dve osobe su povređene u udesu oko 19.10 na uglu ulica Marka Raba i Kosovske u Surčinu, rekla je portparol Hitne pomoći.

Žena (30) zadobila je povrede glave, lakta i kolena, a druga žena, takođe, od oko 30 godina, povrede glave i kolena, istakla je Macura i dodala da su obe prevezene u Urgentni centar.

Mladić (23) je u udesu oko 21.55 časova u Bulevaru oslobođenja ispred broja 319 zadobio povredu lakta, a prevezen je u Urgentni centar, kazala je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 111 intervencija od kojih 15 na javnim mestima, a za protekla 24 časa 262 intervencije od kojih 69 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćale sve vrste hroničnih bolesnika, astmatičari i osobe sa malignitetima, dodala je Macura.

Porptparol Hitne pomoći je savetovala izbegavanje sunca u periodu od 10 do 17 časova, boravak u hladovini, rashlađivanje prostorija, nošenje adekvatne odeće i obuće, zaštitu glave, uzimanje tečnosti i večernje šetnje.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP