Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POLICIJA U SMEDEREVU REŠILA SLUČAJ STAR PET GODINA

Silovali i ubili slepu staricu, pa orgijali pored njenog tela!

Autor: E. Sadiku - J. Paunović | 25.02.2015 - 19:00:00h | Komentara: 5

Dragiša Ristić (41) i Svetlana Stanković (37) uhapšeni su u Smederevskoj Palanci zbog sumnje da su umešani u svirepo ubistvo Zorke Staković (90) pre pet godina!

Ratko Stanković (55)

Ratko Stanković (55)

Zločin su počinili zajedno sa Ratkom Stankovićem (55), koji je 2012. osuđen na 17 godina zbog tog dela. Hapšenjem Ristića i Stankovićeve otkrivena je prava pozadina ovog monstruoznog zločina, koja je šokirala i iskusne operativce - bizarni seksualni pir nad slepom i nepokretnom staricom!


Napadao na Đurđevdan


Ratko Stanković je 6. maja 2008. godine pokušao da siluje devojčicu u Smederevskoj Palanci, zbog čega je osuđen na tri meseca zatvora i izrečena mu je obavezna mera psihijatrijskog lečenja. Zanimljivo je da je istog dana, dve godine kasnije, silovao i ubio Zorku Staković (90), za šta je osuđen na 17 godina zatvora.

- Prvo smo je silovali, a zatim pretukli i izboli nožem. Nastavili smo da orgijamo pored nje, a na kraju smo je isekli sekirom, zapalili kuću i otišli u kafanu - ispričao je Ristić nakon što je uhapšen, a upravo su tragovi orgijanja pored ubijene žene pomogli iskusnim inspektorima da stave tačku na ovaj zločin.


Kako se ispostavilo, uhapšena Svetlana je snaha Ratka Stankovića, koji je osuđen zbog ovog zločina.


- Svetlana je do detalja opisala šta se pre pet godina dogodilo u trošnoj kućici u kojoj je živela baba. Stanković je pri ulasku u kuću prvi silovao staricu, a zatim Dragiša, i to sve pred njom. Svetlana je zatim nožem tri puta ubola staricu u trbuh i grudi, a potom su je Ratko i Dragiša udarali sekirama po genitalijama, grudima i glavi - objašnjava naš izvor iz MUP-a.

Nakon krvavog pira, podgrejani alkoholom, oni su imali odnose međusobno, ne mareći što su monstruozno ubili staricu!
- Dalje istraga će utvrditi šta je pravi razlog ovog ubistva, zasad se može samo reći da su imali bolesni seksualni nagon. Iz staričine kuće su odneli samo kasetofon! - kaže naš izvor i dodaje da je tročlana grupa napravila još jednu grešku - sekiru kojom su komadali Zorku ostavili su pored njenog kreveta. U nadi da će požar uništiti sve dokaze, otišli su u kafanu, ali vatra nije zahvatila sekiru.
Iako je na prvi pogled delovalo da je slučaj rešen Ratkkovim priznanjem, policija se nije zaustavila jer se sumnjalo da je to sve mogao sam da uradi. Nakon Svetlaninog privođenja zbog sitnog lopovluka, predočeno joj je da postoje dokazi koji ukazuju na to da je bila u staričinoj kući tog dana. Ona je pred tužiocem i svojim advokatom priznala da je učestvovala u ubistvu babe i do detalja sve opisala.

Starica je u maju 2010. pronađena mrtva u kući koja je izgorela u požaru. Šest dana kasnije, policija je uhapsila Ratka Stankovića, koji je priznao zločin i rekao da su ga na to naterale „ale“.
Poslednji komentari
  • rada Vreme: 25.02.2015 19:38h

    Dobio tri mjeseca za pokusaj silovanja djevojcice???Pa toga koji mu je donio tu presudu treba strijeljati?To ili mu je kolega po mozgu ili je dobro potplacen.E zato je ovo i uradio nakon toga.

  • pera Vreme: 25.02.2015 22:32h

    A ja hteo da kupim plava sociva.Ne svida mi se sto imam crne oci.Posle ovog pogleda nikad vise necu moci da gledam plave oci.

  • DRAGORAD Vreme: 25.02.2015 23:45h

    Dušanov zakon.

  • nees Vreme: 26.02.2015 03:38h

    Treba ubit nasilnika

  • Petar Vreme: 26.02.2015 07:28h

    17godina!?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP