Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ALO! U SELU MONSTRUMA

SILOVALI I ZAPALILI STARICU: Snaja iz pakla i decu vukla u razvrat!

Autor: Milan Dudvarski | 26.02.2015 - 13:00:00h | Komentara: 1

Svetlanu Stanković (37), koja je uhapšena sa Dragišom Ristićem (41) zbog sumnje da su sa već osuđenim Ratkom Stankovićem (55) učestvovali u brutalnom ubistvu slepe Zorke Staković (90), koja je 2010. silovana, raskomadana i zapaljena u svojoj kući, meštani sela Glibovac označavaju kao glavnog krivca!

Ubice  orgijale pored  mrtvog tela: Kuća Zorke Staković (90)

Ubice orgijale pored mrtvog tela: Kuća Zorke Staković (90) | Foto: Jelena Vučetić

Oni veruju da je Svetlana iskoristila psihičku ometenost Ratka i Dragiše i uvukla ih u ovaj svirepi zločin, a razvrata nije poštedela ni svoju decu koja su joj, srećom, na kraju oduzeta i smeštena u hraniteljske porodice!

Svetlanin dever Ratko osuđen je na 17 godina

Svetlanin dever Ratko osuđen je na 17 godina

Kuća užasa


Za ubistvo Zorke Staković, za Đurđevdan 2010. godine Ratko Stanković (55) osuđen je na 17 godina. Tek nedavno, policija je uspela da reši enigmu i posle pet godina uhapsila njegove saučesnike Dragišu Ristića (41) i Ratkovu snahu Svetlanu Stanković (37). Sumnja se da je pozadina ovog zločina bio seksualni pir nad slepom i nepokretnom staricom, te da su je najpre njih dvojica silovali, posle čega ju je Svetlana izbola nožem. Pored tela su nastavili da orgijaju međusobno nakon čega su sekirom raskomadali nesrećnu staricu, zapalili je i otišli u kafanu!

Na kraju blatnjave bogaze ispred poslednje kuće u nizu, gledajući u trošnu udžericu u kojoj je pre hapšenja živeo Dragiša Ristić juče nas je dočekao njegov rođak Milisav Ristić.

- Nije to Giša uradio niti je staricu ubio Ratko. Oni bre nisu ni znali gde je ta kuća. Meni je tu najviše kriva Ceca. Ona im je zavrtela mozak, a nije nemoguće da je i nju neko nagovorio, jer kažu da su na sekiri koja je nađena pored babinog leša nađeni i otisci nepoznate osobe - odmah nam se obratio Milisav.
Njegova supruga Ljiljana kaže da je Dragiša sa njima živeo i pomagao u kući, baš kao i Ratko.

- Oni su živeli pored moje dece, radili sa mnom zajedno i nikada ni jedan jedini incident nisu izazvali. Iako, da tako kažem, psihički nisu baš najboljeg stanja, oni ni mrava ne bi zgazili. Sada čujem neke priče - raspolovili su nekog sekirom, silovali...

„Ceca im je  zavrtela mozak“:  Dragišini  rođaci

„Ceca im je zavrtela mozak“: Dragišini rođaci | Foto: Jelena Vučetić

To ne može biti istina. Na Gišu je bilo dovoljno da vikneš i on bi se uplašio - rekla je Ljiljana, dok Milisav dobacuje da je Dragiši majka dovodila žene kući, ali da su sve one odlazile govoreći da „njima ne treba brat, nego muškarac“.
Nedaleko od kuće Ristića na ivici bede živi i Svetlanina svekrva, koja kaže da je ona bila “sva na svoju ruku”.

Branka Stanković

Branka Stanković | Foto: Jelena Vučetić


- Kada se preudala nije mi davala da vidim decu koju je imala sa mojim nesrećno nastradalim sinom. Srećom da je moje troje unučadi preuzela hraniteljska porodica, jer sigurno od njih neko ne bi preživeo. Ona ih je zanemarivala. Trebala im je čak i lekarska pomoć - kaže Branka Stanković i dodaje da njenoj radosti nije bilo kraja kada su joj unuci bili u poseti pre nekoliko meseci.
Poslednji komentari
  • ana Vreme: 27.02.2015 00:34h

    ovi bi ih naučili znanju isto kao i Bler i to za male pare.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP