Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OPORAVLJA SE MALIŠAN KOGA JE RODITELJ GODINAMA SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO

Silovani dečak ne želi da čuje za oca!

Autor: Enis Sadiku | 13.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 7

„Moj unuk, koga je njegov otac zlostavljao, jedanput nedeljno ide kod psihologa i polako se vraća u život. A moja ćerka će iduće nedelje podneti zahtev za razvod braka i promenu prezimena“, rekla je za „Alo“ tašta D. Ž. (40), osumnjičenog da je u više navrata i u dužem periodu prisiljavao maloletnog sina na seksualne odnose, kao i za obljubu sinovljevog druga.

- Moja ćerka i unuk su upravo na terapiji kod psihologa. On ide jedanput nedeljno tamo i proći će dosta vremena da se povrati u život. No, kako je bilo, sad je dobro. Vidi se napredak. Unuk je krenuo u školu i moram priznati da sad ima više volje i za učenje, počeo je da popravlja ocene.

On ne želi da čuje za oca, čim se spomene očevo ime dete se uznemiri. Dete navodi da u životu ne želi više da ga vidi, polako postaje svestan šta je sve preživeo. A mi, mi se bojimo da se on ne pojavi na vratima, iako znamo da je u pritvoru.
Eto, ćerka ne sme sama ulicom da ide, okreće se za sobom zbog bojazni da će ga sresti. Ćerka takođe planira i da zatraži kompletno starateljstvo nad decom - u dahu je ispričala tašta osumnjičenog D. Ž.

Lekari su pregledali i mlađe dete koje na svu sreću nije zlostavljano.
Prema njenim rečima, posle hapšenja, porodicu su zvale monstrumova sestra i majka.

Strepe  da ne izađe  na slobodu:  Tašta i žena  monstruma

Strepe da ne izađe na slobodu: Tašta i žena monstruma | Foto: Rajko Ristić


- Njegova sestra nam je bila u poseti. Sve vreme je plakala i vrtela glavom. Prija nas je zvala i rekla da je D. Ž. slagao da je bio zlostavljan, takođe su rekli da ga se njegova familija stidi. Mi sada živimo za ovu decu, pokušavamo da im zalečimo rane i krenemo napred. Teško je, ali moramo da uspemo. Problem nam predstavljaju i finasije, ali zato su nam pomogli moji rođaci. Poslali su hrane sa sela i malo novca - kaže baka zlostavljanog dečaka.

Da podsetimo, policija iz Smedreva uhapsila je 26. februara ove godine D. Ž. zbog sumnje da je silovao sina i njegovog druga. Tokom saslušanja, pred istražnim tužiocem D. Ž. na pitanje da li je seksualno zlostavljao sina, a potom i njegovog druga, odmah je sve priznao. Do gnusnih detalja je opisivao kako je zlostavljao sina. Rekao je da je prvi put seksualno zlostavljao sin kad je dete imalo osam godina. Kako je ispričao, koristio je svaku priliku kad su sami da siluje sina. Takođe je priznao i silovanje sinovljevog druga. A kao obrazloženje je naveo da je i njega otac seksualno zlostavljao.
Poslednji komentari
  • DRAGANA Vreme: 13.03.2014 08:42h

    SMRTNA KAZNA ZA LJUDE KOJI SILIJU SVOJU DJECU ..SPALIT DA CELO SELO I GRAD VIDI

  • Ivana Vreme: 13.03.2014 08:55h

    Tuzno, svaki komentar je suvišan...zasmetala mi je bakina izjava o lošoj finansijskoj situaciji, a cigareta u ruci...to mi je oduvek bilo mrsko...

  • Shok Vreme: 13.03.2014 09:46h

    A ko mu uopšte i zašto pominje oca monstruma pa da on neće da čuje za njega?Za oca monstruma, 40 godina robije sa uzengijama na nogama, i prinudnim radom u rudniku uglja, najdublji nivo, a posle 40 godina, taj dan kada izadje sa robije, da slučajno padne niz stepenice i slomi vrat.

  • nins Vreme: 13.03.2014 14:07h

    Sta li se to desava u mozgu takvih osoba? Kako neki ljudi uopste mogu ovako nesto da urade....

  • maja Vreme: 13.03.2014 17:28h

    vratiti smrtnu kaznu,za ovakve nema rehabilitacije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP