Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SRPKINJA PRIJAVILA JE POLICIJI U BEČU SVOJA TRI POZNANIKA

Silovanje snimali mobilnim

Autor: Ekipa Alo! | 14.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Grupno silovanje u Beču, koje je prošle nedelje potreslo Austriju, ali i našu zemlju jer je žrtva državljanka Srbije stara 23 godine, snimljeno je mobilnim telefonom, javljaju austrijski mediji. Oni navode da je istraga još u punom jeku i da se svakodnevno dolazi do novih dokaza. Jedan od krucijalnih dokaza je i snimak silovanja.

Srpkinja stara 23  godine prijavila je policiji u Beču svoja tri poznanika

Srpkinja stara 23 godine prijavila je policiji u Beču svoja tri poznanika

Ova Srpkinja, koja je u austrijskim medijima potpisana kao Petra (23), optužila je trojicu mladića od 19, 20 i 21 godinu da su pokušali da je siluju u njenom stanu. Ona inače radi u bečkom kafiću kao konobarica i prošle srede izašla je u provod sa drugaricom. Posle zatvaranja lokala u kom su bile, sa još četiri muškarca, koje su znali iz prethodnih izlazaka, došli su u njen stan.

Dok je njena drugarica bila u drugoj sobi sa jednim od mladića, Srpkinja je navodno legla u spavaću sobu, a zasad nije poznato da li je zaspala od alkohola ili joj je u piće stavljeno sredstvo za spavanje, koje su sipali napasnici. Nakon toga, kako je izjavila policiji, trojica mladića su je navodno silovala, a dokaz bi mogao biti i snimak na mobilnom telefonu. Naime, jedan od napasnika, poreklom iz Srbije, snimao je telefonom dok njegov prijatelj iz Irana siluje uspavanu devojku!

Kada se probudila, primetila je da se nešto čudno dešava, uzela kuhinjski nož i napala mladiće. Oni su završili u bolnici, dvojica sa teškim povredama, dok je treći zadobio povredu kolena, pokušavajući da pobegne. I napadnuta devojka iz Srbije zadobila je lake povrede u obračunu.

Austijski mediji navode da Petra i sada strepi od napasnika koji su iz bolnice pušteni kućama i nije im određen pritvor. Kako kažu njeni prijatelji, ona živi u strahu, pošto su mladići koje tereti na socijalnim mrežama na internetu počeli su da ostavljaju uznemirujuće poruke, a jedan od njih je napisao za nju da “tako poremećenu osobu do sada nije video”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP