Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UMOBOLNIK!

Silovao devojku
ometenu u razvoju
pa tražio šniclu!

Autor: B. Jelovac - D. Ćuruvija | 25.04.2013 - 13:04:00h | Komentara: 2

Policija je uhapsila Tomislava N. (50), osumnjičenog da je u utorak oko 21 sat silovao devojku (23), inače ometenu u razvoju, u jednom selu u okolini Obrenovca. Tomislav se na prevaru ušunjao u kuću u kojoj živi devojka, koja je na nivou uzrasta deteta od desetak godina, ubedio je da mora da spava s njim, napastvovao je i zapretio da nikom ništa ne govori. Kako jadna devojka nije ni shvatala šta joj se dešava, nije dozivala u pomoć, a užas koji joj se dogodio otkrila je tek ujutru njena majka, koja je videla krvav čaršav. Nakon hapšenja, Tomislav je porodici mirno rekao da se ništa nije desilo i zatražio da mu donesu šniclu i vodu u pritvor!

- Nesrećna devojka je te noći sedela u kući i gledala TV, a njena majka i očuh s kojima živi su već u to vreme spavali u drugoj kući u istom dvorištu. Tomislav, koji živi u selu u njihovoj blizini, već je dolazio kod njih kako bi kupio TA peć i kako ga je prepoznala, otvorila je vrata kada je pokucao. On joj je rekao da je došao zbog peći, a potom joj je pričao razne gluposti, znajući da je nesrećnica ometena u razvoju i da će je lako ubediti. Ne shvatajući šta joj se dešava, nije se opirala niti je vrištala. Zaključao je vrata, ugasio svetla i TV, a onda skinuo devojku i sebe i silovao je nekoliko puta - kaže naš izvor blizak istrazi.

asd

Manijak je iskoristio devojčicu ometenu u razvoju

 Ujutru je u sobu ušla njena majka i unezverena žena je odmah primetila krv na krevetu i upitala je šta se dogodilo. Devojka je rekla: “Mama, bio je onaj čovek što je gledao peć, ali mi je rekao da nikome ništa ne pričam. Radio mi je ono na fotelji i krevetu”. U šoku, majka je odmah shvatila šta se dogodilo i o kome je reč i pozvala obrenovačku policiju, a potom i samog monstruma i rekla mu: “Ubiću te, silovao si mi dete!”. Potom je Tomislav pozvao nju i rekao: “Ne znam o čemu ti to pričaš! Ona je mene napala!”. Devojčica je donekle shvatila da to što se dogodilo nije u redu tek posle nekoliko sati truda njene majke da joj objasni šta se dogodilo. Ginekološkim pregledima potvrđeno je da je J. K. silovana, razdevičena i da joj je pocepana vagina. Policija je iste noći uhapsila Tomislava, koji je sinoć priveden i na saslušanje istražnom sudiji u Beogradu. Kako saznajemo, Tomislav je bio smiren, ali je pokušao da nemili događaj sakrije od svoje dvoje odrasle dece, ali je o hapšenju obavestio svoju majku (80) i rođake.

- Rođaci su ga uznemireni pitali: “Šta si to gadno zabrljao?”, a on im je odgovorio: “Ništa”, a onda zatražio da mu u pritvor donesu hranu. Rođaci su mu u šoku, jer i sam ima dvoje dece, od kojih je jedno ćerka koja ima svega 18 godina i dvoje dece. Deca su mu zlatna i jadna sad od sramote ne mogu da prođu selom. Niko od nas ne može da shvati da je tako nešto učinio. Svi ga ovde znaju kao vrednog čoveka. Voleo je da popije, ali ne preterano i nikad ne biste pomislili da je u stanju da uradi nešto tako. Žena ga je napustila pre više od godinu dana zbog nesuglasica. Ta devojka nikad nije bila provokativno obučena niti je davala povoda, otuda ne shvatamo kako mu je palo na pamet da uradi nešto tako u tim godinama. Ako jeste to uradio, nek mu se sudi - kažu šokirani meštani.

Poslednji komentari
  • Vesna Vreme: 25.04.2013 13:44h

    Ovakvih je ludaka svuda! Ne verujte svakom! Prijavite sve sto vam se ucini neobicnim jer kad se vec desi kasno je!

  • Marija Vreme: 26.04.2013 15:36h

    Drzava bi trebalo da uvede smrtnu kaznu za ovakve manijake. Ko zna koliko ih ima medju nama. Setaju se slobodno i vrebaju zrtvu. A kad se nesto desi onda je kasno.Da postoje rigorozni zakoni koji bi se stvarno primenjivali, mnogima sigurno ne bi palo na pamet da urade tako nesto.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP