Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MONSTRUOZAN ČIN U CENTRU GRADA

Silovao devojku
u javnoj garaži!

Autor: J. P. - E. S. | 02.01.2013 - 10:33:00h | Komentara: 5

Beogradska policija traga za manijakom koji je juče dva sata posle ponoći u javnoj garaži u strogom centru Beograda silovao P. K. (30). Zločin se dogodio na tridesetak metara od radnika “Parking servisa” koji je naplaćivao parking u Makedonskoj broj 27, ali ni on ni prolaznici nisu primetili ništa čudno!

Policija je uzela snimak video-nadzora garaže kao i obližnjih objekata koji bi mogli da pomognu u identifikovanju napasnika.

Javna garaža

Zločin se dogodio na tridesetak metara od radnika “Parking servisa” | Foto: Oliver Bunić

Kako saznajemo, maskirani muškarac je uz pretnju nožem zaskočio nesretnu devojku dok je otključavala svoj automobil. Prišao joj je s leđa i stavio nož pod grlo, a potom počeo besomučno da je udara. Kada je devojka klonula, ubacio ju je u automobil na zadnja sedišta i ne skidajući joj nož sa grla seksualno se iživljavao nad njom.


Kada je napasnik pobegao, devojka je potražila pomoć, nakon čega je smeštena na bolničko lečenje. Policija je odmah izašla na lice mesta i razgovarala sa radnikom garaže koji je naplaćivao parking tridesetak metara od mesta napada, ali im je on rekao da ništa sumnjivo nije video, niti čuo. Operativci su pregledali mesto zločina i automobil nesrećne devojke, u kom su pronašli određene tragove koji bi mogli da im ukažu na napasnika. Takođe, policajci su pored snimka sigurnosne kamere garaže uzeli i snimke sa drugih objekata iz Makedonske ulice.

Javna garaža

Napasnik prišao s leđa devojci dok je otključavala vrata automobila, brutalno je pretukao i potom uz pretnju nožem silovao u njenom automobilu | Foto: Oliver Bunić

- Preuzeli smo snimke sa okolnih zgrada i kafića kako bismo sklopili kockice i utvrdili kretanje napasnika. Tehničari su već pregledali snimke, a u samom automobilu su pronađeni i određeni tragovi koji bi vrlo brzo trebalo da nas odvedu do počinioca - kaže izvor “Alo!” iz policije.

Poslednji komentari
  • NN Vreme: 02.01.2013 12:43h

    MNOGI SILUJU CEO NAROD, VI NOVINARI -SVAKA CAST IZUZECIMA ALI KADA ZNAM DA JE MOJ KOMSIJA KUVAR DANAS NOVINAR STA RECI- A TEK POLITICARI PAAA?

  • mirko Vreme: 02.01.2013 23:50h

    HITNA KASTRACIJA, KAO KAZNA ZA OVO KRIVICNO DELO!!! PA DA VIDIMO DA LI CE KUKAVICE IMATI HRABROSTI ZA OVO DELO, CE POSLE DA OSTANU BEZ PENISA!!

  • ljubisa Vreme: 03.01.2013 00:33h

    politicari sto nas siluju godinama,kako da ih kaznimo?

  • Stole Vreme: 04.01.2013 22:23h

    Najbolji sud bi mu trebalo odrediti da mu presudi silovana devojka i on bi bio najpravicniji.

  • Raša Vreme: 05.01.2013 11:57h

    Stole slazem se sa tobom.svako ko se odluci da siluje i bude uhvacen treba dovesti curu i ona da mu presudi,jer od nase policije nema nista,jer na kraju ih opet puste vani i oni opet pocine zlocin,a tim curama treba dati dozvolu da mu urade sto im padne na pametu tom trenutku...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP