Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

JEZIVA ISPOVEST

SILOVAO I ROĐENU MAJKU: Moram tako, jer sam mnogo ružan!

Autor: N. N. Travica | 12.12.2014 - 12:37:00h | Komentara: 1

Meštanin Žablja S. G. (37) koji je uhapšen zbog sumnje da je 7. decembra seksualno napastvovao 20-godišnju V. J. već je bio na robiji jer je silovao majku. On kaže da siluje žene jer je mnogo ružan.

Hapšenje

Ilustracija | Foto: Profimedia

Silovatelj S.G. (37), koji je u nedelju, u centru Novog Sada silovao

V.J. (20), pre nešto više od osam godina silovao je i sopstvenu

majku.

On je o svojim zločinima pričao tokom saslušanja u policiji, gde je kazao da zapravo "mnogo ružan". Zbog sopstvenih problema silovanje je jedini način da dođe do seksa.

- Prilikom prijave silovanja, žrtva je precizno ispričala i opisala osumnjičenog, za koga je rekla da je starosti od oko 40 godina. Ima manjak zuba u vilici i na glavi nema kose. Upoređivanjem opisa i pravljenjem "skice" osumnjičenog, policija je došla do osumnjičenog, koji je ubrzo lišen slobode - za ALO! je ispričao izvor iz istrage.

Prema rečima seksualno zlostavljane žrtve, monstrum S. G. kobne noći je bio gost u kafani u kojoj je devojka bila zaposlena kao konobarica. Nakon što je zatvorila lokal, on je sačekao u blizini objekta gde je bila zaposlena i u Uspenskoj ulici, koja se nalazi u strogom centru Novog Sada je nasrnuo na nju. Počeo je da je udara, nanoseći joj lake telesne povrede, nakon čega je i silovao.

Ubrzo nakon prijave, policija je S. G. pronašla u Žablju i uhapsila ga u njegovoj kući. Prilikom saslušanja u policiji, on je sve priznao.

Tokom prepričavanja događaja on se ni malo nije kajao.

- Doslovno je ispričao da nepostoji drugi način da dođe do devojke, jer je ružan, a da je žrtvu napastvovao pošto godinama nije imao seksulane odnose, s obzirom na to da je bio u zatvoru. Tokom davanja iskaza spomenuo je da je isto to učinio i sopstvenoj majci, koju je protiv svoje volje prisilio na polno opštenje s njim, kao i devojku koju je sačekao da završi sa poslom, pa je napao – objašnjava naš izvor, dodavši da je o svemu obavešteno i tužilaštvo.

S. G. je pre četiri meseca izašao na slobodu, sa odslužene zatvorske kazne, koja mu je bila izrečena upravo zato što je silovao i soptvenu majku.

Poslednji komentari
  • vesna Vreme: 12.12.2014 13:51h

    pa nista... sad ga zatvorite jedno godinu dve pa ga opet pustite da nastavi da siluje... bem ti drzavu i sudstvo!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP