Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MONSTRUM IZ SMEDEREVSKE PALANKE

Silovao sina kad ne bi imao para da plati seks s meštanima!

Autor: E. Sadiku - M. Dudvarski | 28.02.2014 - 15:40:00h | Komentara: 7

D. Ž. (40) iz Smederevske Palanke, koji je uhapšen u sredu zbog sumnje da se godinama seksualno iživljavao nad maloletnim sinom (12) i silovao drugog dečaka (12), ispričao je u istrazi da je to radio kada mu zafali novac, kojim je plaćao seksualne usluge drugih muškaraca. On je rekao da ga je, kad bi mu nestalo novca, hvatala kriza i da se tada seksualno iživljavao nad sinom, saznaje „Alo!“.

Prema rečima izvora “Alo!”, D. Ž. je tokom saslušanja sa uživanjem i uzbuđenjem do detalja objašnjavao svoje seksualne aktinosti, što je šokiralo istražitelje.

Monstrum iz Smederevske Palanke sa sinom

Dete je ostalo sa majkom, a socijalna služba odugovlači sa davanjem pomoći

 - Toliko je bio pričljiv da su istražitelji ostali u šoku, ne verujući koliko je devijantan. Iskusni operativci, a i ljudi iz tužilaštva, koji imaju više decenija staža, bili su prinuđeni da prave pauze kako bi se smirili i došli sebi. D. Ž. je objasnio da je u ranoj mladosti osetio homoseksualni poriv. Međutim, u nedostatku partnera bio je prinuđen da plaća osobe da bi s njim imali seksualne odnose - priča naš izvor.

Bez pomoći:  Dečakova majka

Bez pomoći: Dečakova majka

 On navodi da je D. Ž. u trenucima krize, da bi zadovoljio svoje porive, seksualno iskorišćavao svog sina.


- Dugo je pripremao teren i sinu govorio da je to što ga dodiruje po genitalijama sasvim normalna stvar. Prvo je naterao sina da ga oralno zadovolji, a onda su usledila seksualna iživljavanja. Sinu je govorio: „Dođi da usrećiš tatu“. Vreme i mesto nije birao. Pošto u kući živi sa suprugom i još dvoje dece, znao je da sina odvede na tavan, u garažu i tamo zadovolji svoje bolesne porive - kaže naš sagovornik koji je dobro upućen u slučaj.
Prema njegovim rečima, D. Ž. je krajem 2010. godine p počeo da se iživljava nad sinom. Takođe, na saslušanju D. Ž. je objasnio da nije mogao da odoli ni drugu svog sina (12), koji im je bio u poseti. Naime, rekao je da je nakon ispijenih nekoliko čašica rakije otišao u sobu u kojoj su bili njegov sin i drug. Jednostavno je zgrabio dečaka i silovao ga je, a svog sina je primorao da to gleda - navodi naš sagovornik iz istrage.
Prema njegovim rečima, D. Ž. će danas saslušati istražni tužilac, a o pritvoru će odlučivati sud. Policija i dalje radi na ovom slučaju, prikuplja dokaze i proverava da li kojim slučajem ima još žrtava.
D. Ž. je u Smederevskoj Palanci poznat kao osoba koja nije birala način da se seksualno zadovolji.
- Viđali su ga građani na raznim mračnim mestima sa muškarcima. Pričalo se da je njih plaćao, a neki su pristajali na homoseksualne odnose i bez para. Međutim, niko nije posumnjao da godinama zlostavlja decu. Da je to neko saznao pre policije, ne znam šta bi mu se dogodilo - rekao je jedan od meštana Smederevske Palanke.

Socijalna služba ne pomaže

Supruga uhapšenog D. Ž. kaže da je bila sa majkom u socijalnoj službi da vidi kako mogu da joj pomognu.
- Tamo su mi rekli da ni na koji način trenutno ne mogu da mi pomognu. Da treba neku gomilu papira da donesem i da će ukoliko svi dokumenti budu u redu moći da mi daju oko 10.000 dinara. Za to vreme da probam da prebacim dečji dodatak, koji je išao na mog supruga - kaže M. Ž.
Ona navodi da će se boriti da deca ostanu kod nje, ali da ne zna kako će da ih izdržava dok se socijalna služba ne udostoji da joj pomogne.
U centru za socijalnu pomoć naveli su da ne mogu da kažu ništa povodom ovog slučaja.
- Sve što radimo je u skladu sa pravilnikom - rekla je Slađana Crnomarković iz tog centra. 

Predator i devijantna ličnost

Psihoterapeut Zoran Milivojević kaže da je D. Ž. prekršio više društvenih zabrana i da su takve osobe ranije smatrane za psihopate, a danas se nazivaju devijantnim ličnostima.

- Prvo pravilo koje je prekršio jeste da je zlostavljao dete, drugo da je to njegovo rođeno dete, dakle incest, i treće je da je zlostavljao istopolno dete. Iz svega toga može da se zaključi da ta osoba ima problem sa vrednostima i da je antisocijalni tip - navodi Milivojević.
On ističe da se D. Ž. može okarakterisati kao infantilna osba koja se ponaša kao stariji brat u pubertetu, a ne kao otac.
- Kada je reč o rehabilitaciji, moguća je, međutim, u zatvoru, ukoliko bude osuđen, trebalo bi sa njim da razgovara profesionalac koji bi ga podvrgnuo psihoterapiji, na koju bi sam trebalo da pristane. Ipak, nakon izlaska iz zatvora, takva osoba bi trebalo da bude označena i praćena. Jer, ukoliko terapija ne da određene rezultate, takva osoba postaje predator koji na decu gleda kao na seksualni plen - istakao je psihoterapeut.

Poslednji komentari
  • Jovo Vreme: 28.02.2014 16:06h

    Šteta što je ukinuta smrtna kazna.Upravo zbog ovakvih monstruma.

  • ja Vreme: 28.02.2014 18:14h

    Bože sačuvaj nas! Jadno dete,obeležen je za ceo život!Monstruma kastrirati,želim mu isto to u zatvoru!

  • kojo Vreme: 28.02.2014 18:42h

    Gde ce ti dusa monstume....pa ti ni svojg naslednika ne postujes monstrume..

  • Dejan Vreme: 28.02.2014 19:43h

    A sto ovakvima skrivate lice i pisete mu inicijale.Pa svi normalni treba da vide lice ovog monstruma kao i puno ime i prezime

  • olga-bg Vreme: 28.02.2014 19:44h

    ooo,pa takve jedva cekaju drugi zatvorenici...samo ga smestite u zatvor,vec ce ga kazniti ostali zatvorenici

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP