Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HOROR U ZAJEČARU

Silovao snaju, pa je odveo u policiju!

Autor: Suzana Božinović | 09.10.2014 - 13:45:00h | Komentara: 1

Zaječarska policija podnela je po službenoj dužnosti krivičnu prijavu protiv Č. I. (52) zbog silovanja. On se sumnjiči da je svoju snaju S. P.(29) iz zaječarskog sela Glogovica najpre pretukao, a zatim seksualno zlostavljao. Slučaj je otkriven prekjuče kada je Č. I. dovezao S. P. do policijske stanice, gde ga je ona prijavila, dok je on sedeo u čekaonici!

Gordana Ilić

Gordana Ilić

Zbog štrajka advokata, osumnjičenom nije mogao da se odredi pritvor i on je na slobodi, a vest je brzo podigla javnost na noge. Međutim, dan nakon prijave, i nakon opširnije istrage, nadležni su rezervisani i čekaju nalaz uzorka uzetih sa donjeg veša i intimnih delova tela S. P.

Ćerka osumnjičenog: Moj otac nije monstrum

Gordana Ilić (28), ćerka osumnjičenog Č. I., ubeđena je da je snaja sve izmislila.
- Moj otac nije monstrum, on nikada nikog nije povredio. Ne mogu da verujem u ove optužbe, naročito što odlično poznajem karakter S. P. Najviše mi je žao mog brata i sestrića, a znam da će snaja na kraju ispričati pravu istinu - kazala nam je Gordana.

- Svekar je snaju dovezao u policijsku stanicu u Salašu, gde ga je ona prijavila, a on je za to vreme sedeo u čekaonici. S. P. je kazala da ju je svekar najpre pretukao, pa silovao prethodnog dana na pojati, pred jednogodišnjim sinom, tako što joj je prišao otpozadi, svukao joj pantalone i silovao uz reči: „Džaba vrištiš, niko te ne može čuti“. Žrtva je policajcima kazala da je sve ispričala suprugu, ali da joj je on rekao da ga je baš briga - saznajemo nezvanično u policiji.

Iako je kazala da je brutalno pretučena, nalazi lekara to ne potvrđuju.
- Pacijentkinja je imala modrice na butinama koje nisu karakteristične i tipične kod silovanja. Nije imala povrede po telu i intimnoj zoni. S. P. je kazala da se nije tuširala 24 sata, odnosno, od samog čina silovanja, tako da su uzeti brisevi sa njenog rublja i intimne zone - saznajemo nezvanično u bolnici.

Osumnjičeni svekar je kazao da je snaja sve izmislila, kao i da nije znao da će ga prijaviti policiji kada ju je odvezao tamo. Kazala mu je da „ide nešto da vidi“, pa ju je čekao dok je davala izjavu o silovanju.

Suprug S. P. je izjavio da on uopšte ne veruje svojoj ženi i ubeđen je da je ona sve izmislila da bi joj se ispunila želja.

- Ona mesecima želi da se napustimo pojatu i da odemo da živimo u selu. Ovo joj je bio način da to postigne - izjavio je suprug.
I meštani u selu kažu da sumnjaju u istinitost reči S. P., tvrdeći da je ona sklona neistinitim pričama.

Policajac: Otkrićemo istinu

Policija i nadležni intenzivno rade na rasvetljavanju ovog slučaja. Čekaju se rezultati analize uzoraka uzetih sa tela S. P.


- U slučaju da je silovanje izvršeno, radi se o brutalnom i gnusnom činu koji treba najstrože sankcionisati. S druge strane, u praksi smo već imali lažne prijave silovanja i tada su ogromne posledice za osumnjičenog koji, iako je oslobođen, ostaje žigosan celog života. Recimo, imali smo lažne prijave silovanja ostavljenih devojaka, prevarenih žena... - kažu u policiji.

Poslednji komentari
  • ja pa ja Vreme: 09.10.2014 15:01h

    Spasi boze pamet...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP