Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UŽAS U PROKUPLJU

Silovao trogodišnju ćerku!

Autor: Alo! | 06.11.2014 - 17:37:00h | Komentara: 3

Igor N. (35) iz sela Lukomir kod Žitorađe uhapšen je danas zbog sumnje da je obljubio svoju trogodišnju ćerku, saznaje "Alo!".

Slučaj zlostavljanja deteta je prijavila majka, još krajem oktobra. Majka živi u Nišu, a obljubljeno dete je boravilo nekoliko dana kod oca koji živi odvojeno od porodice, jer je započeta brakorazvodna parnica.

Nakon povratka deteta kući, majka je primetila krv na genitalijama. Odmah je odvela ćerkicu kod lekara gde je utvrđeno da je reč o seksualnom zlostavljanju. Tužilaštvo u Prokuplju ovo delo okvalifikovalo je kao obljubu.
Poslednji komentari
  • KIKI11 Vreme: 06.11.2014 17:40h

    VUCICU JER NEMO GLEDAS STA SE DESAVA SA DECOM ISTO KAO I STEFANOVIC JELI I VI IMATE CERKE,I DECU .NISTS VAS NE INTERESUJE SAMO ODAKLE CE INVESTICIJE DOCI DA POBERETE VISE NOVCA A ZA DRUGO ZAKONE KRIMINAL I GLAD U ZEMLJI VAS BOLI D..E INVESTICIJE MOJI PRIJATELJI ITD A U ZEMLJI KRIMINAL NAD KRIMINALOM. IMAM PRAVO DA KAZEM STA ME BOLI I NADAM SE DA CE KOMENTAR BITI OBJAVLJEN JER SMO PALI NA DNO .

  • iva Vreme: 06.11.2014 22:17h

    Opet ne postavljate moje komentare!:)

  • bilja Vreme: 07.11.2014 13:36h

    sta mesate Sta mesate Vucica sa ovakvim barbarskim cinom. Toga je bilo i bice.Monstruma i manijaka ima svuda,pa na zalost i kod nas.Za takve treba promeniti zakon,treba zver ubiti tako se radi sa zivotinjama a sta su takvi bolji od zivotinja.Nema to nikakve veze sa drzavnim uredjemom niti sa standardom,sta vise na zapadu ih ima mnogo vise. Pali smo na dno zbor ratova i nase prevrtljivosti i loseg karaktera celog drustva.Ocekujemo od svakog ko dodje na vlast da nas spase carobnim stapicem.Braco isestre izvucite ruke iz du..ta i radite kao kinezi(danonocno i uporno) posebno mladi,pa ce se videti rezultati, a ne da se ubivaju penzioneri za pare i da taj bezvredni sljam(koje niko nece jer se kod nas sve gleda kroz novac)siluju decu i babe.Pustite politicare neka rade svoj posao nisu nam oni i zato krivi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP