Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SRPSKI DRŽAVLJANIN UHAPŠEN U ITALIJI ZBOG BLUDA

Silovao trudnicu!

Autor: J. Petrović | 13.01.2013 - 21:58:00h | Komentara: 5

Državljanin Kosova i Metohije V. R. (35) uhapšen je u Bergamu zbog sumnje da je silovao trudnu Italijanku, prenose strani mediji. Nesrećna devojka vraćala se iz provoda kada ju je V. R. presreo i obljubio.

Vlasti Bergama organizovale su juče protest u znak solidarnosti sa žrtvom

Vlasti Bergama organizovale su juče protest u znak solidarnosti sa žrtvom | Foto: RAS

Zahvaljujući sigurnosnim kamerama je uhvaćen, ali se u policiji branio ćutanjem. Određen mu je pritvor, a italijanska policiji skuplja nove detalje ovog monstruoznog slučaja.


Policija spasla silovatelja


Flaše, čaše, čak i barska stolica, bačeni su tokom noći posle hapšenja na kuću silovatelja, ispred koje se okupila poveća grupa mladića, pripadnika Ultrasa. Policija je intervenisala zatvorivši ulicu i tako sprečila da ne dođe do linčovanja.

Prema pisanju stranih medija, državljanin Kosova je prošle nedelje, u noći između četvrtka i petka, izvršio silovanje, a nakon šest dana uhapšen je na osnovu detaljnog opisa, ali i sigurnosnih kamera sa obližnjih objekata. Na snimku se jasno vidi kako srpski državljanin čeka devojku koja se vraćala iz provoda s drugaricama. Da nesreća bude još veća, napadnuta devojka je tek nakon ginekoloških pregleda saznala da je trudna.

„Uhapšeni je s Kosova i ima boravište u Italiji. Oženjen je i otac dvoje dece. Policija ga je uhapsila na parkingu gde se odigralo silovanje i gde je parkirao automobil, budući da stanuje u blizini. Policijska ekipa vrlo brzo je identifikovala silovatelja, čije ime nisu rekli zbog istrage“, pišu italijanski mediji. Već sutradan po učinjenom zločinu, zahvaljujući opisu automobila i napasnika koji je dala žrtva, i na osnovu snimaka bezbednosnih kamera, istražitelji su preko tablica došli do njegovog imena.
Devojka koja je nekoliko nedelja u drugom stanju izašla je iz bara i krenula ka svom automobili na parkingu koji jeste malo izolovan, ali se nalazi na nekoliko desetina metara od stambenih zgrada. Kako „Alo!“ saznaje, V. R. nije želeo da odgovara na pitanja policije i smešten je u kućni pritvor.
Stanovnici Bergama su u neverici zbog silovanja koje se dogodilo u jednom od najprometnijih delova grada i prilično bezbednom. Opštinske vlasti u Bergamu su juče organizovale šetnju u znak protesta protiv nasilja i u znak solidarnosti sa žrtvom.
Poslednji komentari
  • Perhan Vreme: 14.01.2013 07:43h

    "Drzavljanin Kosova i Metohije"? A od kad se to, gospodo draga, u srpskim medijima Kosovo naziva drzavom? Sramota!!! Nema veze sa ovom vescu, ali jednostavno nisam mogao a da ne primetim...

  • gaga Vreme: 14.01.2013 11:08h

    perhan, lepo si to primetio i potpuno se slazem sa tvojim komentarom.izgleda da nama ovi iz evrope i ne treba da pricaju sta treba da radimo.

  • Ripanjac Vreme: 14.01.2013 11:14h

    Ako je srbin sa Kosova onda smo nagrabusili!

  • nedjo Vreme: 14.01.2013 19:43h

    stoku treba kastrirati ko god da je!

  • Гага Vreme: 14.01.2013 20:12h

    Па у наслову лепо и пише "српски држављанин ...."

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP