Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HOROR

Sin bivšeg poslanika nožem ubadao čoveka u glavu!

Autor: Milan Dudvarski | 01.12.2014 - 20:13:00h | Komentara: 4

Vojkan Stefanović (34), sin Aleksandra Stefanovića, poznatog kao Aca Četnik, koji je bio dugogodišnji generalni sekretar stranke Vojislava Šešelja i čuvar u valjevskom zatvoru, u Specijalnoj zatvorskoj bolnici je na spavanju kuhinjskim nožem u glavu izbo muškarca.

Horor u specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu

Horor u specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu | Foto: Miloš Perić

Stefanović je u tu bolnicu smešten jer je 2. januara 2003. godine naočigled prolaznika, u blizini valjevske Osnovne škole “Nada Purić”, pokušao da siluje maloletnu K. A. (15), devojčicu oštećenog sluha.


Pod budim okom stražara


Dušan Jovanović, vozač BMW, smešten je u prostoriju gde je bio Dragan Đurić, ubica Tijane Jurić (15). On je sada pod budnim okom stražara i redovno prima terapiju koju su mu odredili lekari. Inače, u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u pritvorskom delu zatvora adaptiran je blok 3-1 kapaciteta 108 lica, dok će u renoviranom delu Specijalne zatvorske bolnice moći da u pristojnim uslovima boravi oko 68 lica.

- On se u Centralni zatvor, gde je i bolnica, vratio sa slobodnog vikenda. Zbog manjka zatvorskih stražara, napravljen je propust i Stefanović je nekako uspeo da prošvercuje kuhinjski nož. U toku noći on je ustao sa kreveta i prišao jednom pritvoreniku i počeo da ga ubada u glavu nožem.

Srećom, zatvorska straža je bila u blizini i sprečila je tragediju. Ali i sreća je bila i da nož nije bio kvalitetan jer bi Stefanović sigurno ubio tog čoveka - kaže naš izvor.


On navodi da se takvi propusti ne bi dešavali kada bi postojalo više ljudi koji rade u Specijalnoj zatvorskoj bolnici.

- U toj bolnici nisu smeštene bilo kakve osobe. Tu imate masovne ubice i psihopate, koji ne prave razliku između ubistva čoveka ili sečenja lubenice. I sad, 300 bolesnika u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, u koju dolaze svi zatvorski bolesnici iz Srbije, čuva dva stražara. Pa sad neka mi neko objasni kako da se ne dešavaju incidenti. Ti stražari koji rade u toj bolnici zaslužuju svaku pohvalu za hrabrost i efikasnost, budući da se još nije dogodio veći incident tamo - kaže sagovornik “Alo!”.

Javnost se, podsetimo, uzbunila kada je jedan mediji objavio da je Dušan Jovanović (19), vozač BMW-a u kojem je prošle subote život izgubilo troje mladih ljudi, pokušao da se ubije u Specijalnoj zatvorskoj bolnici.
Takođe, treba pomenuti i da je prošle godine psihijiatrijski bolesnik R. I. napao zaoštrenom kašikom zatvorskog stražara u toj bolnici i pokušao da ga zakolje.

Kakav otac, takav sin
 

Aleksandar Stefanović, nekadašnji član SRS-a kao i DHSS-a, 2010. godine je uhapšen na osnovu poternice Interpola Sarajevo, u Bijelom Polju, zbog sumnje da je počinio privredni kriminal 1999. u Bijeljini. Stefanović je tada tvrdio da je kidnapovan u Beogradu i prebačen na granični prelaz Dobrakovo, gde su ga crnogorski policajci uhapsili, i tvrdi da ga u crnogorskom zatvoru maltretiraju jer nije hteo da svedoči protiv Šešelja, kome se sudi u Hagu, pa je zato počeo štrajk glađu. On je takođe ranije dao jedan intervju, u kom je naveo da se prva trgovina poslanika u Skupštini Srbije desila januara 1993. godine.
- Socijalisti su tada imali samo 123 poslanika i nisu mogli da izaberu Dragana Tomića za predsednika Skupštine. Nedostajala su im četiri glasa. Za ta četiri glasa platili su nama u SRS-u 300.000 maraka! Da bismo zamaskirali tu trgovinu, SRS je istakao svog protivkandidata Jorgovanku Tabaković. Za izbor Tomića, kandidata SPS-a, glasali smo Toma Nikolić, Stevo Dragišić, Dragan Todorović i ja.

Jakupek, Đurić i Radosavljević

Jakupek, Đurić i Radosavljević

I oni su još tu
 

* Danijel Jakupek (27), koji je u Novim Banovcima ubio petogodišnjeg dečaka i njegovog strica
* Nikola Radosavljević (39), devetostruki ubica iz negotinskog sela Jabukovac
* Ivan G. (21), koji je zaklao druga na Senjaku, kao i pomahnitali Kinez Vang Ling Li, koji je mačetom kasapio prolaznike po Knez Mihailovoj ulici
* Medicinska sestra Marina S. (50), koja je osumnjičena da je u stanu na Banjici brutalno pretukla i izmasakrirala nožem Zoricu I. (55)
* Dragan Đurić ubica Tijane Jurić (15)

Poslednji komentari
  • Mila Vreme: 02.12.2014 08:42h

    Prvo, kako on moze da koristi slobodan vikend. Treba jos nekog da siluje. Drugo, njemu je mesto u zatvoru a ne u zatvorskoj bolnici.

  • ivana Vreme: 02.12.2014 16:59h

    Kako je nasa policija vredna...

  • mara Vreme: 02.12.2014 19:26h

    Strašno... pa i psa da udaris kolima,ako si iole normalan staneš da vidiš šta se desilo!!!A vi što komentarišete za pešački,da li znate pri brzini i silini udarca koliko telo odleti!????Užasssss gde bre ide ovaj svet....

  • tomi Vreme: 03.12.2014 01:17h

    Prodaju deci policijsku drogu policija im daje pravo slobode da prodaju sto ne rade to u nekoj drugoj zemlji ili gradu kerovi jadni sto se ne bave drugim kriminalom jer nemaju muda nego deci treba njima da se ufura droga da osete

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP