Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UBISTVO OPAČIĆEVIH

Sin gledao mrtve roditelje!

Autor: Nikola Travica | 02.03.2015 - 07:27:00h | Komentara: 16

Porodica ubijenog Nenada Opačića (54), vođe veterničkog klana, preživljava najgore trenutke nakon dvostrukog ubistva koje je počinjeno u noći između petka i subote u novosadskom Novom naselju. Opačić je ubijen zajedno sa svojom suprugom Jasminom (47). Zbog strahota koje preživljavaju najbliži, u domu Opačića u Veterniku morala je da interveniše i Hitna pomoć kako bi pojedini članovi prebrodili za njih najtužnije trenutke.

Ubica bračnog  para Opačić još  nije otkriven

Ubica bračnog para Opačić još nije otkriven | Foto: N. Mihajlović

Policija detaljno istražuje motive zločina, a sve kako bi se došlo do izvršitelja i nalogodavca zločina, koji su još uvek nepoznati istražnim organima. U porodičnoj kući Opačića u ulici Cara Lazara u Veterniku, gde žive bližnji ubijenog, preovladava bol, zbog kojeg je, kako „Alo!“ nezvanično saznaje, morala da interveniše i ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć.


Svi postavljaju samo jedno pitanje, na koje niko još uvek nema adekvatan odgovor, čak ni istražni organi. Zašto je neko usmrtio bračni par? Mnogobrojni poznanici i prijatelji dolaze da Nenadovoj majci Nadi, ocu Nikoli i bratu Predragu izjave saučešće, da im se nađu u bolu, koji je teško podeliti sa bilo kim. Majčin bol za gubitkom sina je najveći i nesavladiv. Sin Mihajlo, koji je kobne večeri bio u novosadskoj ulici braće Drobnjak, ostao je bez oba roditelja.

Nenad i Jasmina Opačić

Nenad i Jasmina Opačić


- Nenad je brinuo za svoje najbliže. Posebno je bio vezan za roditelje. Jasminu su voleli kao rođeno dete. Niko nikada nije pravio razliku između nje i Nenada. Mihajlo je video mrtve roditelje. Dete ne može sebi da dođe. Njemu je najteže, kroz šta je sve prošao i kroz šta će tek da prolazi - kažu Opačićevi poznanici.
Policija je odmah posle dojave da su Opačići ubijeni započela detaljnu potragu, koja još ne daje rezultate.

- Od više lica su uzete izjave nakon izvršenog krivičnog dela. Na parkingu u ulici gde se dogodio zločin pregledano je više vozila. Automobili kojim su se Opačići vozili pregledani su u prisustvu svedoka. Uviđaj je vrlo detaljno urađen, a rade se veštačenja svih tragova uzetih sa mesta ubistva. Istragu vrše i balističari Nacionalno-kriminalističko tehničkog centra Uprave kriminalističke policije, koji takođe treba da daju svoje nalaze – objašnjava za „Alo!“ izvor iz istrage i dodaje da je za sada jedino sigurno da zločin nije počinio amater.
Opačići će danas biti sahranjeni na novosadskom Novog groblju.
Poslednji komentari
  • VladimirR. Vreme: 02.03.2015 09:01h

    Užasno je za Mihajla ovo što ga je zadesilo. Skoro onoliko koliko za brojne roditelje čija su deca bila kolateralna šteta nečijeg biznisa sa narkoticima!

  • zoran Vreme: 02.03.2015 09:01h

    Te narko dilere mi uopste nije zao,koliko su oni majki zavili u crno,koliko nase dece uzima drogu,unistavaju nam decu,radi lake zarade i zivota na visokoj nozi,sto se mene tici voleo bih da ih nestaje sto vise i da se iskorene,da bi nasa deca imala bar kakvu takvu buducnost

  • Nenad Jankovic Vreme: 02.03.2015 09:20h

    Ljudi,pa kakav je ovo tekst?Ubistvo,bilo cije,je greh sam po sebi,ali da li vi znate da je ovaj covek bio narko-diler!Pa upravo ide emisija Dosije koja izmedju ostalog govori o njemu kao saradniku Dusana Spasojevica i Mileta Lukovica.Koliko je majki i oceva zaplakalo za decom koja su umirala od prekomerne doze narkotika?Koliko je brace i sestara zakukalo za svojim bliznjima zbog ubistava koje su ovi klanovi pocinili?Kada cete o njima pisati ovako srceparajuce price?SRAMOTA!

  • Karadjordje Vreme: 02.03.2015 09:27h

    Nepodrzavam nasilje ali ko se maca lati od maca i strada, i drugi su gledali ubijene od njegove ruke.

  • ana Vreme: 02.03.2015 09:31h

    Deteta mi je zoa, ali roditelja ne! Koliko je smo dece stradalo zbog ovog coveka, a i gospodja cim se udala i zivela sa narko bosom! Uzas!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP