Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OBRAČUN

Sin napao oca u bolničkom krevetu jer mu je ovaj pucao u majku

Autor: Blic | 26.03.2014 - 14:52:00h | Komentara: 0

Na odeljenju maksilofacijalne hirurgije zaječarske bolnice jutros oko 11,30 sati T. K. je došao u posetu svom ocu Budimiru Kostiću, osumnjičenom za pokušaj ubistva svoje supruge i sa njim se potukao.

pokrivalice

Policija morala da interveniše zbog tuče oca i sina

Između njih je došlo je do svađe i vike, tako da je medicinsko osoblje pozvalo policisku patrolu koja je izbacila sina T.K. iz bolnice.

-Medicinski radnici su pustili sina da poseti oca, što je uobičajeno. Međutim, između njih je došlo do oštre svađe, tako da je morala da se pozove policiska patrola – kazao nam je dr Staša Tadić, direktor ZC Zaječar.


Lekari ne znaju zbog čega su se otac i sin posvađali jer su njih dvojica bili sami u sobi. Postoji verovatnoća da je mladić napao oca jer je pokušao da mu ubije majku.


Budimir Kostić, direktor Medicinske škole u Zaječaru, koji je 3. februara ove godine pucao iz lovačke puške na svoju suprugu Branu, a zatim pokušao samoubistvo nalazi se na slobodi, jer mu zaječarsko Više javno tužilaštvo nije odredilo pritvor.

Kostić je pre par dana sa VMA prebačen na odeljenje maksilofacijalne hirurgije u Zaječaru gde se oporavlja bez ikakve straže. Kako nezvanično saznajemo, on ima mobilni telefon, prima posete i u mogućnosti je da išeta iz bolničkog kruga.


-Mi smo krivičnu prijavu za pokušaj ubistva Višem tužilaštvu predali još 5. februara. U ovakvim okolnostima trebalo je da Viši sud osumnjičenom Budimiru odredi pritvor. U tom slučaju, on bi bio smešten u zatvorsku bolnicu, ili bi ispred njegove bolesničke sobe danonoćno morao biti zatvorski stražar – saznajemo nezvanično u policiji.

U zaječarskom Višem tužilaštvu nam je rečeno da izjavu vezanu za ovaj slučaj može dati jedino vršilac funkcije Ivan Marković, koji je odsutan.
Porodica Budimira Kostića za sada ne želi da daje nikakve izjave medijima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP