Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NASILJE U SOKOBANJI

Sin policajca nožem izbo dvojicu mladića!

Autor: V. Torović – I. Popović | 06.07.2013 - 12:15:00h | Komentara: 1

Maloletni P.P.(16) iz Sokobanje, izbo je nožem dvojicu svojih sugrađanina, Gorana M. (19) i Miloša V. (19). Incident se dogodio noćas oko 3 sata posle ponoći, kada se grupa mladića posvađala u diskoteci "Uno" u Sokobanji. Prema nezvaničnim informacijama, otac maloletnog P. P. je policajac.

pokrivalice

Šrafcigerom izbo dva mladića | Foto: Jelena Vučetić

Miljan Živanović (19), očevidac ovog incidenta, kaže da su se dvojica mladića posvađala zbog devojke.

-U diskoteci su se posvađala dvojica mladića oko devojke. Miloša je jedan dečko napao, a P. P. je uleteo nožem između njih kako bi se dokazao. Moj drug Goran je samo hteo da razdvoji ovu dvojicu i smiri sutuaciju, ali ga je P. P. ubio nožem u stomak i u leđa, tačnije u predeo bubrega – priča Miljan Živanović (19).


Teže povređen Goran M. je hitno transportovan u niški Klinički centar, dok je Miloš V. sa manjim telesnim povredama zbrinut na Hiruškom odeljenju aleksinačke bolnice.

Izbodeni mladić Goran M. nije životno ugrožen, ali se sa teškim povredama oporavlja na intenzivnoj nezi Hiruške klinike u Kliničkom centru u Nišu.
 

-Goran je sada dobro i oporavlja se, ali je jutros imao dugu operaciu – kaže za "Blic" njegov drug Miljan.
 

"Blic" saznaje da je i maloletni napadač u pratnji policije doveden u niški Klinički centar na pregled jer je i on povređen u ovom incidentu. Prema nezvaničnim informacijama do kojih je "Blic" došao, otac maloletnog P. P. je policajac. Potvrdu incidenta koji se noćas dogodio u Sokobanji, dao je i Bojan Milivojević, komandir PS Sokobanja.


-Incident dogodio posle kraćeg verbalnog sukoba i napadač i jedan od izbodenih trenutno u Kliničko-bolničkom centru Niš, dok je drugi napadnuti smešten u Medicinskom centru u Aleksincu. Ako napadač ne bude zadržan u bolnici zbog daljeg lečenja, biće lišen slobode – kaže Bojan Milivojević, komandir Policijske stanice Sokobanja.

Poslednji komentari
  • BATA Vreme: 06.07.2013 23:10h

    Ova vest me razočarala ,bio sam desetak dana u Soko Banju za prvi maj ,nisam primetio ni jedan incident :Prosto je bo lep osećaj miran i lep grad.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP