Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGEDIJA

Sin pronašao mrtvu majku i zaklanog oca!

Autor: E. Sadiku - J. Paunović | 22.03.2013 - 21:52:00h | Komentara: 3

Beživotna tela izbodena nožem braćnog para Smiljane (51) i Borislava Božovića (52) u porodičnoj kući u ulici Stari vinogradi 47. u Velikom Mokrom Lugu pronašao je njihov sin Miloš (24) juče jedan sat iza ponoći.

Mesto tragedije

Mesto tragedije | Foto: Rajko Ristić

Kako saznajemo, Miloš je po povratku iz grada zatekao majku Smiljanu u krevetu sa jednom ubodnom ranom, a oca Borislava na podu sa sedam plitkih rana po telu, prerezanim grkljanom i nožem pored njega.
Uplašeni mladić je nakon prvog šoka pozvao policiju, a zatim nazvao starijeg brata Nenada, kome je rekao što pre da se vrati kući. Policija, koja je tokom noći radila uviđaj, kao i u toku jučerašnjeg dana, sumnja da je u pitanju samoubistvo, ali ne isključuje ni mogućnost da je tragediju izazvala treća osoba.

Kako nezvanično saznajemo, Božovići su pronađeni u kuhinji, gde su i spavali. Prema pretpostavkama, tokom noći između Borislava i Smiljane je izbila je svađa koja se kobno završila. Smiljana je imala jednu ranu u predelu grudi u visini srca, dok je Borislav imao njih više, kao i rez na vratu dužine od osam centimetra.

Prozor kuhinje u  kojoj su pronađena  tela Borislava i Smilje

Prozor kuhinje u kojoj su pronađena tela Borislava i Smilje | Foto: Rajko Ristić

Na patosu pored Borislavljevog tela u blizini ruke nađen je okrvavljeni nož. Policija tokom uviđaja nije pronašla tragove provale kao ni tragove premetačine. Takođe policija je u cilju istrage zaplenila Smiljanin mobilni telefon jer navodno joj se neko “nabacivao”. Jedan Smiljanin rođak rekao je da ne veruje da je Borislav digao ruku na svoju suprugu.

- Borislav je bio miran tih i povučen čovek koji je prosto obožavao Smiljanu. Nikome nije dozvoljavao da bilo šta ružno kaže o njoj. Ono što znam je da se neki čovek “nabacivao” Smiljani i da joj je dosađivao preko mobilnog telefona. Mislim da je ta osoba, uvređena što ga Smiljana odbija, napravila to zlo, a pogotovo što smo svi u kraju znali da oni nikada ne zaključavaju vrata kuće - isprićao je Smiljanin rođak.

Vrata doma u kome se dogodila tragedija juče nam je otvorio Goran Božović, brat mrtvog Borislava, koji je sav u šoku rekao da niko za sada ne zna šta se zaista dogodilo.

- Smilja i Borislav su imali skladan brak, a brat mi se nikada nije ni na šta požalio. Beživotna tela roditelja pronašao je Miloš, koji se vratio iz grada. On je ušao u kuhinju, gde su mu roditelji spavali, kako bi nešto prezalogajio i onda ugledao strašan prizor. Miloš se sada odmara jer je popio lekove za smirenje. Verujte mi, ne znamo šta se dogodilo, a oni koji znaju nisu više živi. Posle obdukcije, kada stignu nalazi, znaćemo šta se zbilo. Moj brat je radio u Toplani, a Smiljana povremeno na ugovor u gradskom vodovodu i, ponavljam, imali su skladan brak, a rezultat toga je dvoje njihove dece - rekao je Goran.
Poslednji komentari
  • samo vas posmatram Vreme: 22.03.2013 22:58h

    Takooooo, samo negativner vesti. Dajte sto vise ubistava. To je i logicno posle toliko ogodina pritisaka , pljacke i rasturanja zemlje. Nece to samo od sebe da se desava.

  • iva Vreme: 23.03.2013 11:26h

    Dokle vise

  • iva Vreme: 23.03.2013 11:27h

    Dokle više,svakog dana sve gore i gore.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP