Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

INCIDENT U NOĆNOM KLUBU

Sinovi diplomate Angole
nasrnuli na dve devojke!

Autor: J. Petrović | 27.01.2013 - 00:23:00h | Komentara: 20

Devojke H. E. (18) i A. Z. (18) iz Beograda napala su trojica sinova diplomate Angole u Srbiji i sve zbog 15.000 dinara! Beograđanke koje organizuju žurke po kafićima pozvale su momke iz Angole da budu gosti jednog beogradskog kluba. Sve je bilo u redu dok nije došlo vreme da momci plate što su popili.

Preživele torturu: H. E. (18) i A. Z. (18)

Preživele torturu: H. E. (18) i A. Z. (18) | Foto: Rajko Ristić

- Pravdali su se da nemaju novca i molili da platimo mi, pa će nam oni dati pare. Nismo imale drugog izbora s obzirom na to da je gazda kluba u koji smo dovodili goste rekao da računi moraju biti plaćeni. Uspele smo da skupimo 15.000 dinara i platile ceh. Momci iz Angole koji su i ranije posećivali naše žurke rekli su nam da će nam narednih dana vratiti novac. Zvali smo ih nekoliko puta, ali su nam stalno govorili da malo sačekamo i vratiće nam dug - priča za „Alo!“ A. Z. (18), jedna od oštećenih devojaka.

Mlađi brat u provodu

Mlađi brat u provodu

Kako trojica rođene braće iz Angole koji žive sa ocem u centru Beograda nisu vraćala novac, devojke su rešile da odu do njih kući i uzmu ono što im pripada.

Obećao da će vratiti dug: M. J., jedan  od aktera  incidenta

Obećao da će vratiti dug: M. J., jedan od aktera incidenta

- Jednog dana rekli su nam da dođemo u njihov stan, da ponesemo račun i da će njihov otac sve platiti. Tako je i bilo, ali njihov otac nije bio kod kuće. To veče kada su napravili račun mi smo ga slikale mobilnim telefonom, međutim, kada smo im ga u stanu pokazali nisu mogli da veruju da je to njihov. Tražili su nam original i nisu verovali da su popili 15.000 dinara. Počeli su da nas vređaju. U jednom trenutku došlo je do koškanja. Kako nisam želela da izađem iz stana dok nam ne daju novac koji nam duguju, jedan od braće me je gurnuo i pala sam niz stepenice. Tada sam povredila nogu - dodaje A. Z. i pokazuje svoju plavu i ugruvanu levu nogu.

A. Z. je jedan mladić gurnuo niz stepenice, pa je povredila nogu

A. Z. je jedan mladić gurnuo niz stepenice, pa je povredila nogu | Foto: Rajko Ristić

Ogrebotine po licu tog dana zadobila je i H. E., koja se raspravljala s drugim državljaninom Angole. Devojke kažu da su su na silu izbačene iz stana, a novac nisu dobile. Navode i da ne znaju ni kome bi se obratile za pomoć. Braća iz Angole im se više ne javljaju na telefon, a i posle svega ne bi smele više ni da ih ponovo posete.

„Tata će platiti“
„Tačno je da smo bili u kafiću na njihov poziv. Tačno je da nismo imali novca da im platimo, ali smo im obećali da ćemo im dati. Rekli smo našem ocu, koji radi u ambasadi Angole u Beogradu, i on je rekao da će platiti čim mu pokažemo račun iz kafića. One nam nisu donele račun, već su slikale neki i na telefonu nam pokazali. Nisu htele da izađu iz stana, pa smo se zato gurkali - kaže za „Alo!“ M. J., sin diplomate iz Angole.

Poslednji komentari
  • Avni Vreme: 27.01.2013 01:40h

    Hteli ste da se ****te sa Afrikancima.

  • Filip Vreme: 27.01.2013 02:42h

    Pozvale su momke iz Angole da budu gosti jednog beogradskog kluba - a onda htele da naplate "gostima" :) I ko je ovde kriv? Sve je jasno.

  • Ljuba Vreme: 27.01.2013 05:58h

    Vratiti ove cobane i njihovu decu za Angolu. Tamo neka jedu i piju na ler.

  • Diplomatin sin Vreme: 27.01.2013 06:09h

    Zao mi vas je, ne znate vi Afrikance....nasi Romi su gospoda u poredjenju sa njima!

  • Srbin na vezi Vreme: 27.01.2013 07:51h

    Recimo da ovako prokomentarisem: Hvala Bogu, niste mi ni jedna: ni devojka, ni zena, ni sestra. Zbog opstepoznatog miroljubivog stava naseg administratora, koji bi morao da ode na doobuku u neki albanski ili hrvatski list gde mu kolege retko ili nikako ne upotrebljavaju gumicu za brisanje, necu reci kako bih kultivisao ovaj korov.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP