Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MOŽDA SAM UDARIO PSETO:

Skandalozna odbrana pijanog vozača koji je zgazio srpsku atletičarku!

Autor: Telegraf.rs | 19.01.2015 - 12:16:00h | Komentara: 3

Tomislav Petrović (48) zvani Vinetu iz Srpske Crnje, koji je usmrtio Jovanu Lekin (25), a njenog momka Milorada Šuputa (34) teško povredio, izneo je sramnu odbranu na saslušanju u policiji.

Hitna pomoć

Ilustracija | Foto: Nenad Mihajlović

On je, naime, izjavio da ne zna da je nekoga udario, iako je mladić koga je pokosio ostao zaglavljen u šoferšajbni njegovog automobila.

– Ne sećam se da sam ikoga udario, a kamoli ubio. Nikoga nije bilo ispred mene. Možda sam neko kuče udario, a ne dvoje ljudi, kako kažete. Pa valjda bih osetio – rekao je, navodno, Petrović u policiji prilikom davanja izjave.

Njemu je, podsetimo, izmereno 1,7 promila alkohola u krvi.

Kako saznajemo, Petrović čak ni nema vozačku dozvolu, ali je redovno vozio kola po selu.

- Često je bio pijan. Retko kada ga je policija i zaustavljala jer ga svi znaju. A i kada bi ga zaustavili, on se uvek s njima dogovarao jer je imao dovoljno para. Vozio je uvek brzo i eto šta je sada uradio. Tako dobru decu uništio! Gde je sada ta policija, koja mu je gledala kroz prste – izjavio je jedan od meštana.

Saobraćajna nesreća dogodila se u petak uveče, kada su Jovana i Milorad, koji su planirali skoro venčanje, šetali ulicom. Na njih je u velikoj brzini i bez kočenja naleteo “micubiši lanser”, kojim je upravljao Petrović, krećući se brzinom većom od 120 km/čas.

Od jačine udarca Jovana je odbačena najmanje 20 metara, a Milorad se bukvalno zaglavio u vetrobranu auta. Jovana je na licu mesta preminula, a Milorad je sa teškim povredama prebačen u bolnicu.

Savet Mesne zajednice Srpska Crnja odlučio je da se ponedeljak 19. januar proglasi Danom žalosti u ovom mestu. Jovana Lekin biće sahranjena danas u 14 časova na groblju u Srpskoj Crnji.

Milorad Šuput i dalje se nalazi u teškom stanju.

– Pacijent je i dalje životno ugrožen. Nalazi se na intenzivnoj nezi pod prismotrom lekara – rekla nam je juče Dušana Vučinić, portparol Kliničkog centra Vojvodine.

Poslednji komentari
  • srpskaposla! Vreme: 19.01.2015 13:00h

    Ti policajci napolje s posla,njemu 20 godina samice (i rudnika), pa možda se i sjeti koga je zgazio?

  • Kuki Vreme: 19.01.2015 13:28h

    U svakom selu postoji takav indijanac koga stite svi i koji je miljenik policije,prvo srezati komandira a onda i sve ostale koji su mu gledali kroz prste,riba smrdi od glave koliko znamo...

  • Darko Vreme: 19.01.2015 14:20h

    Sad su lepo za smert ove mlade devojke i povrede ovog mladica odgovorni i policijaci koji su mu gledali prste,a tom matorom stvorenju (jer psi su predivan stvorenja, te nema razloga ga porediti sa istim) da lepo rpovede starost u zatvoru, ako ima pravde.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP