Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

LJUBITELJI ORGANIZOVANOG KRIMINALA

SKANDALOZNO: Traže puštanje Darka Šarića! (FOTO)

Autor: E.A. | 18.03.2014 - 16:04:00h | Komentara: 11

Na društvenoj mreži Fejsbuk se svašta dešava, ali podržavanje najtraženijeg narko bosa iz Srbije, koji je danas uhapšen, je za svaku osudu!

Ovako sad izgleda Darko Šarić

Ovako sad izgleda Darko Šarić

 Darku Šariću izgubio se trag u oktobru 2009. tokom akcije "Balkanski ratnik", koja se odvijala istovremeno u Urugvaju i Beogradu i do sada mu se sudilo u odsustvu. Godinu dana kasnije uhapšen je i njegov brat Duško Šarić kome se zbog kokaina i pranja para sudi u Crnoj Gori. 

Najtraženiji narko bos iz Srbije, rodom iz Pljevalja, u žižu svetske javnosti dospeo je 2009. nakon zaplene tri tone kokaina do koje se došlo zahvaljujući saradnji MUP-a Srbije i američke agencije DEA.

U aprilu prošle godine u Specijalnom sudu u Beogradu je krenulo objedinjeno suđenje Šarićevoj grupi po čak šest optužnica zbog šverca više od ukupno tri tone kokaina iz Latinske Amerike u zapadnu Evropu.

U drugom postupku mu se sudi zbog pranja novca stečenog od trgovine drogom, koji je ubacivao u legalne tokove srpske privrede za vreme privatizacije, a na optuženičkoj klupi su njegovi saradnici, mahom privrednici i advokati preko kojih je završavao poslove.

fb

Darku Šaricu i osobama koje su povezane sa njim u protekle četiri godine oduzeto je niz nekretnina, luksuznih vila, kuća, stanova, lokala, poljoprivrednih dobara, preduzeća, hotela, automobila, kao i sav prateći inventar.  

Šariću je nakon današnjeg saslušanja određen pritvor, ali sudeći prema Fejsbuk strani "Pravda za Darka Šarića" postoji puno ljudi koji podržavaju kiminal. Za samo sat vremena ova stranica sakupila je više od 700 lajkova!

Poslednji komentari
  • dada Vreme: 18.03.2014 16:36h

    ....... srpska posla

  • ivana Vreme: 18.03.2014 17:45h

    Možda zato što je pomagao svoj grad i koji nije uzimao od narada već j novac zarađivao u svetu!Njega zbog organizacionih sposobnosti treba postaviti na mesto savetnika!Pa Kosovo zahvaljujući tome posta država, Od kad su Ameri u Avganistanu proizvodnja droge je porasla za 70 %.....mislim stvarno ko je ovde lud!

  • iv Vreme: 18.03.2014 18:01h

    Stvarno ste licemjeri, kao sve vam je skandalozno a ovamo nijedan komentar koji nije dirigovan ne objavljujete. Toliko o slobodi medija!!!!!!!!!!

  • tom kruz Vreme: 18.03.2014 18:33h

    covek je napravio kapital vredan paznje.sklonite njega docice drugi zato ga ostavite da radi ono sti zna,dobro bi bilo i za drzavu koja to kontrolise. sarica za premijera.....

  • Ivan Vreme: 18.03.2014 18:46h

    kakvih sat vremena,za manje od 2 h 2500+ lajkova,zasto lazete?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP