Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DEČAK D. Z. (15) U TEŠKOM STANJU

Skočio zbog ljubavnih problema?

Autor: P. V. - E. A. | 06.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Osnovac D. Z. (15), koji je u četvrtak uveče oko 20 časova skočio kroz prozor stana svog oca na četvrtom spratu zgrade u Uzun Mirkovoj ulici u Valjevu, zadobio je teške telesne povrede i u teškom je stanju.

Zgrada sa koje  je skočio dečak

Zgrada sa koje je skočio dečak | Foto: Predrag Vujanac

On se nalazi u Urgentnom centru u Beogradu jer je, između ostalog, zadobio povredu kičmenog stuba, višestruke prelome i povrede unutrašnjih organa. Motiv dečakovog skoka u ponor nije poznat, ali se šuška da su razlog ljubavni problemi.

Roditelji D. Z. su se razveli pre 10 godina, pa je povremeno boravio kod majke, a ponekad je živeo kod oca.

- To je miran i povučen dečak, nije problematatičan. U poslednje vreme malo se čudno ponašao, ali dete je u pubertetu i niko nije pridavao tome neki veći značaj. Priča se, navodno, da je imao probleme sa jednom devojčicom u koju je bio zaljubljen, ali i da nije bio zadovoljan odnosom njegovih roditelja, koji godinama ne žive zajedno. Majka mu se posle razvoda nije udavala, dok je otac zasnovao novu porodicu i ima još dvoje dece - pričaju poznanici porodice dečaka.

U momentu nesreće, u stanu su se nalazili dečak i njegov otac Andrej Z. On se, po saznanjima „Alo“, nalazio u susednoj prostoriji kada je čuo otvaranje prozora u sobi u kojoj je bio D. Z. Kada je ušao u sobu, primetio je da njegov sin nije tu, da bi se kada je pogledao kroz prozor suočio sa stravičnim prizorom na travnjaku ispred zgrade u pravcu Naselja Oslobodilaca Valjeva.
Roditelji D. Z. su zaposleni u MUP-u Srbije, otac kao vatrogasac, a majka kao službenica u Policijskoj upravi Valjevo. Dečak je živeo sa majkom, ali je dosta vremena provodio i s ocem. Kolege i poznanici roditelja u šoku kažu da je D. Z. bio dobro dete i učenik talentovan za više oblasti, tako da niko ne može ni da pretpostavi šta je razlog zbog kojeg je skočio.
Na licu mesta, gde je dečak pao sa visine od preko 15 metara, i dalje se nalaze tragovi krvi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP