Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OTAC OTVORIO DUŠU NAKON SAHRANE

Skot je moju
ćerku istetovirao na samrti!

Autor: Ekipa ALO! i Nikola Travica | 17.11.2012 - 00:25:00h | Komentara: 11

Edmund Červenko, otac pokojne Vladislave Červenko, za svog nesuđenog zeta Darijana Musića, koji je ubio njegovu ćerku, kaže da je Mengele, a da je za njega Adolf Hitler bio mala beba. U slučaju da je Darijan došao na sahranu, siguran je da sa groblja više izašao ne bi.

Darijan Musić

Darijan Musić

- Tukao je jednu ženu do smrti. Slomio joj je grudni koš, ruke, noge... Kada smo je videli na sudskoj medicini, sam se doktor čudio takvim povredama. On je nju pred samu smrt istetovirao. Skot joj je istetovirao njegov datum rođenja od ramena do malog prsta. Kao prema nekoj drolji se ponašao - počinje priču Edmund.


Edmund Červenko

Edmund Červenko

Bolom i tugom slomljen otac kaže da je Darijana trebalo ostaviti u zatvorskoj ćeliji da umre, a ne prebacivati ga u bolnicu. On ne može da poveruje da neko može da počini takav zločin, pa da se psihički potrese.


- On je demon. Plaši se da će ga neko silovati u zatvoru. Pa ko bi njega! Na njega nikome ne može ni da se digne, da izvinete. Pogledajte mu pogled - dodaje otac.

Borka, majka ubice, zamolila je porodicu Červenko da prisustvuje sahrani Vladislave, koju nije ni upoznala jer joj sin to nije dozvolio. Prema tvrdnjama Edmunda, i Borka je prošla kroz pakao sa svojim sinom i pokojnim suprugom.

Vladislava Červenko

Vladislava Červenko

- U poodmakloj trudnoći šutirao ju je Darijanov otac da bi se porodila na ulici. Pola njene porodice je se odreklo zato što se udala za muslimana. Na kraju je pucao sebi u glavu pred njima - završava svoju tužnu priču otac ubijene devojke, dodajući da je nedavno sahranio rođenog brata, da mu je supruga skoro umrla, zatim majka i sada ćerka.

Musić završio u bolnici CZ!

Darijan Musić prebačen je preksinoć u zatvorsku bolnicu u Centralnom zatvoru zbog opasnosti da će izvršiti samoubistvo, saznaje “alo.rs”. Musić je do preksinoć bio u zatvoru na Klisi kod Novog Sada, gde su ga u ćeliji čuvali pripadnici policije i zatvorske straže. Podsetimo, on je juče nešto pre podneva bio priveden kod sudije na saslušanje, ali zbog teškog psihičkog stanja u kojem se nalazio nije mogao da da iskaz. On je ranije u policiji priznao monstruozni zločin i da je motiv ubistva prevelika ljubomora. Naime, ubijena devojka Vladislava priznala mu je po njegovom izlasku iz zatvora, gde je bio zbog prebijanja jednog mladića, da ga je prevarila. J. P.

Poslednji komentari
  • Stevan Vreme: 17.11.2012 12:01h

    To je samo za vesala.

  • dejan Vreme: 17.11.2012 13:42h

    Nista odvratnije od ovog malog skota nisam video u zivotu.Treba ga zivog ispeci.

  • Zagator Vreme: 17.11.2012 15:06h

    Nije ovaj olos bio u zatvoru zbog "prebijanja jednog mladica" vec zbog prebijanja svoga brata. Ovaj olos je sa Vladislavom drzao teretanu u kojoj su oboje radili. Lik je toliko polupan da je cak angazovao personalnog trenera za MMA (one glupe borbe u kavezu) i to je po ceo dan trenirao. Posle je tu tehniku isprobavao na bratu i skoro ga ubio od batina. Zbog toga je lezao u zatvoru. Koliko je lik polupan i umobolan ne bi me cudilo da je te tehnike za MMA primenjivao dok je ubijao Vladislavu. U zatvoru ostali zatvorenici jedva cekaju takve nadobudne, nafurane i polupane tipove da se izivljavaju nad njima.

  • dalibor Vreme: 17.11.2012 15:41h

    zasto li je ukinuta smrtna kazna

  • Bilmez Vreme: 17.11.2012 15:49h

    Pitam oca gde je bio 7 godina dok je ovaj manijak prebijao njegovo dete. Zasto je dozvolio da se njegova cerka zabavlja sa takvim skotom? Zasto nije zastitio svoje dete od manijaka i ranije uzeo pravdu u svoje ruke. Sada mu je kasno da kukumavci.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP