Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KRISTINA KOVAČEVIĆ (22, USPELA DA IZBEGNE SUDBINU IVANE PODRAŠČIĆ

Slaviću ako dobije 40 godina zatvora!

Autor: Ekipa Alo! | 04.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 4

Kristina Kovačević (22) još jedna je u nizu žrtava ozloglašenog Darka Kostića, na osnovu čije prijave ga je policija uhapsila i našla telo ubijene Ivane Podraščić (14). Kostić je Kristinu silovao i verovatno bi i nju ubio da nije uspela da pobegne. U ispovesti za „Alo!“ ispričala je svoju životnu dramu...

„Pomisao na decu  dala mi je snage da pobegnem“: Kristina

„Pomisao na decu dala mi je snage da pobegnem“: Kristina | Foto: Zoran Ilić

 - On je stric mog muža koga sam videla jednom za sedam godina. Ovo je bio drugi put. Rekao mi je da me prati već mesec dana - počinje potresnu ispovest Kristina.

Ona kaže da su tog dana prodavali stvari na pijaci jedno pored drugog. Nisu mnogo komunicirali, a pretpostavlja da je čekao da ona završi posao i da krene kući. Potom joj je na stanici na Vidikovcu prišao i stavio joj nož pod rebra.

- Ruku je prekrio jaknom i pretio mi da će me ubiti ako progovorim. Autobusom smo stigli do kuće na Petlovom brdu, gde se iživljavao nada mnom. Silovao me sa krpom u ustima prekrivenom selotejpom kako ne bih mogla da zapomažem. Vezao me je za vrat i noge, kao povocem, i jedino sam imala sreće što su konopci bili truli, pa sam iskoristila priliku kad je otišao da se odvežem i pobegnem - objašnjava Kristina.

Na ulici je naletela je na devojku kojoj je ispričala šta se dogodilo i zamolila je da pozove njenu porodicu. Po povratku kući, Kristina je saznala da se silovatelj nalazi baš kod njenih roditelja?!

- Kada sam čula, uzela sam dete i sklonila se kod tetke u stan. Javila sam sestri da mi dovede i ostalu decu - priseća se Kristina.

U međuvremenu, Kostić je otišao kod Kristininih roditelja kako bi se opravdao, da je ne bi tražili. Kako ona tvrdi, rekao im je da je otišla u šetnju...
- Dok me je silovao, pretio mi je da će otići po moju šestogodišnju ćerku i da će se iživljavati nad njom. Pomisao na decu mi je dala snagu da pobegnem - objašnjava ova žena za „Alo!“.

Darko je osetio da se nešto događa u trenutku kada su izveli decu iz kuće i brzo je otišao. Međutim, noću je dolazio u dvorište i vrebao je sve do hapšenja. Naime, kada ga je Kristinina rođaka ugledala na prozoru i vrisnula, ponovo su ga prijavili policiji. Sledećeg dana inspektor im je javio da je silovatelj uhapšen.

- Ko zna koliko je još silovanih devojaka. Znala sam da ako je jednom silovao, on će to ponoviti. Pozivam sve žrtve silovanja da prijave zločin. Slavićemo ako dobije 40 godina zatvora - poručuje Kristina.Snežana Ivaneža
Poslednji komentari
  • Lili Vreme: 04.10.2014 13:42h

    Zar niko ne da komentar na ovakav zlocin '?Sramota .STA DA SE VAMA TO DESILO ?Narode pomozite pisie strajkujte .Ugledajte se na zemlje sa zakonima sutra cete biti zrtva vi.Gopodin Vucic i vlada treba da poostre zakone.Da im je Gadafijev zakon toga ne bi bilo .Izvlace kriminalce na nesretno detinjstvo na psihicke bolesti itd....Lud je samo onaj ko ne zna da se vrati kuci....Ovih lucaeva ima masu a zrtvecute sa traumama i boje e da prijave.SRAMOTAN ZAKON I DRZAVA.

  • Tanja Vreme: 04.10.2014 13:57h

    Ovo je strasno,kakvi sve bolesnici i manijaci postoje...

  • ana Vreme: 04.10.2014 21:25h

    Svaka čast Kristini jer je odlučila da o ovome govori javno. Inače se žrtve bezrazložno stide i ne žele o ovome da pričaju.

  • VladimirR. Vreme: 05.10.2014 00:44h

    Eto prilike da se ovoj nesrećnoj ali hrabroj mladoj majci dodeli orden za hrabrost. Da nije progovorila, ovaj monstrum bi još ko zna koliko u crno zavio. Tomo, na potezu si.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP