Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

LOPOVI OPLJAČKALI STAN ZVEZDE „GRANDA“ SLOBODANA VASIĆA (24)

Slobi ukrali „roleks” od 15.000 evra! I kasicu prasicu!

Autor: . Dudvarski | 28.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 14

Slobodan Vasić (24), mlada zvezda “Granda“, opljačkan je pre tri večeri, kada mu je lopov iz stana u Zemunu ukrao “roleks” vredan 15.000 evra! Dodatni bes kod pevača izazvalo je i to što je provalnik, osim sata i nešto zlatnog nakita, odneo čak i kasicu prasicu!

Vasiću (24)  ukraden „roleks  jahtmaster dva“

Vasiću (24) ukraden „roleks jahtmaster dva“ | Foto: beogradnocu.com

Kako “Alo!“ saznaje, Vasić je pljačku policiji prijavio 25. marta ove godine, nakon što se vratio kući iz noćnog provoda.


Vrtoglavi „roleks”


“Roleks“ je jedna od najpoznatijih marki kada je reč o časovnicima. Njihova cena kreće se do nekoliko desetina hiljada evra. Model “roleks jahtmaster dva”, koji je ukraden Slobodanu Vasiću, može da se pazari za “tričavih” 15.000 evra.

- Mlada zvezda je sa prijateljima bila u jednoj kafani celu noć. Kada se Slobodan pred zoru vratio u Zemun, video je da mu je stan ispreturan. Slobodan nije znao šta da radi, pa po savetu prijatelja nije ništa dirao sve dok policija nije stigla - kaže naš izvor blizak istrazi.

- Utvrđeno je da je provalnik ušao preko terase i obio balkonska vrata. Dok su policajci tragali za otiscima lopova, Vasić je gledao šta mu u stanu nedostaje. Šokirao se i pobesneo kada je prvo primetio da mu nema ručnog sata “roleks jahtmaster dva”, koji je vredan oko 15.000 evra.
Ipak, ništa manje mu nije bilo krivo kada je shvatio da mu je ukradena i kasica prasica u kojoj je bilo ne više od 1.000 dinara, a koju je dobio na poklon od drage osobe - kaže sagovornik “Alo!” i navodi da je Vasiću iz stana ukradeno nešto malo nakita i jedan debeli lanac sa krstom.

- Provalnik će, ukoliko ne bude uhapšen do tada, biti veoma razočaran kada bude shvatio da taj debeli lanac nema nikakvu vrednost jer nije sačinjen od zlata, nego od običnog prefarbanog metala. Istraga je u toku, pojedine osobe će biti ispitane, a biće pregledani i snimci kamera sa okolnih zgrada - rekao je on.

Sloba Vasić

Sloba Vasić

Vasić i Dinča razlupali „audi A6”


Slobodan Vasić našao se na stranicama crne hronike i 2013. godine, kada je sa Milanom Dinčićem Dinčom povređen u saobraćajnoj nesreći na autoputu Novi Sad - Subotica, kod Bačke Topole. Tada su se “audijem A6” zakucali u kombi! Automobil je vozio Dinča, a zvezde “Granda” su autoputem išle ka Beču, gde su imale nastup. Sreća je da su oba pevača samo lakše povređena.

Fotografije:beogradnocu.com

Poslednji komentari
  • mia Vreme: 28.03.2015 08:16h

    PA SAT SE NOSI A NE OSTAVLJA KUCI. ZASTO SI GA KUPIO AKO SI GA VEC IMAO? JA IMAM SAMO JEDAN SAT KOJI NOSIM NON-STOP.(CARTIER) .

  • devla Vreme: 28.03.2015 09:30h

    e zabole me

  • pera kokot Vreme: 28.03.2015 09:53h

    Naplatiti porez ovakvima. Juce se ispilio i vec ima sad od 17 000 evra... Ja sam njegovo godiste pritom diplomirani inzenjer gradjevine i radim skoro 10 godina u struci pa nemam ni juga od 500 evra... Ispitati odakle i kako...

  • milos Vreme: 28.03.2015 10:13h

    Odakle mu bre? Posao za poresku

  • Olaaaa Vreme: 28.03.2015 10:32h

    Jos jedna Laz monotorna,taj sat je kupio u Tajlandu za 80.usa dolar kao i Aca lukas koji nosi sve replike satova.....Made in Kina.....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP