Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BIVŠA MIS UHAPŠENA ZBOG UMEŠANOSTI U UBISTVA

Slobodanka Tošić u vezi sa srpskim poslanikom

Autor: Kurir | 05.07.2015 - 13:04:00h | Komentara: 0

Slobodanka Tošić koja je uhapšena zbog umešanosti u pet ubistav već dve i po godine je navodno u vezi sa jednim poslanikom u Skupštini Srbije.

Slobodanka Tošić

Slobodanka Tošić

Bivša mis Bosne i Hercegovine i Plejbojeva zečica, Slobodanka Tošić osumnjičena je da učestvovala u pet ubistava i u milionskim pljačkama. Lepa Bosanka tajno se viđa sa jednim srpskim poslanikom i to već dve i po godine, pi[e "Kurir"

- Tošićeva je već dve i po godine u vezi sa političarem, poslanikom iz Srbije. On je član odbora za odbranu i unutrašnje poslove, što je potpuni paradoks, ako se uzme u obzir da je svaki slobodan trenutak koristio da se vidi sa devojkom kojoj se na teret stavlja umešanost u čak pet ubistava kao i milionske pronevere novca - kaže izvor ovih dnevnih novina i dodaje podatak da je "dečko" ove opasne misice oženjen čovek.

Iako je oženjen on se od nje nije odvajao, sve dok ona nije uhapšena. Reč je o ozbiljnom čoveku i cela Srbija ima da se zatrese kada se obelodani koga je ova lepa misica zavela. Ako se tome doda da je on ugledni srpski političar koji je u tajnoj ljubavi sa "zečicom" za kojom je raspisana međunarodna poternica zbog ubistava, to će nesumnjivo ostaviti velike posledice na njegovu karijeru, navodi list.

Inače u pomenutom odboru, od 17 članova, njih 14 su muškarci, a opisu odgovaraju: Zoran Babić, Vladimir Đukanović, Igor Bečić, Aleksandar Jovićić, Momir Stojanović i Miloš Tošanić koji su članovi SNS-a, zatim Žika Gojković iz SPO-a, Borisav Kovačević iz PUPS-a, Marko Đurišić Sds i bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac član DS-a.

Slobodanka Tošić osumnjičena je za učestvovanje u aferi "Lutka" zbog krivičnih radnji organizovanog kriminala, a pre nekoliko dana izručena je pravosudnim organima BiH iz Hrvatske. Optužba se odnosi na pet ubistava i pljačke u kojima je pokradeno više od 4,5 miliona evra. Ona je iz Bosne i Hercegovine pobegla nakon što joj je polelo suđenje u aprilu 2014. godine. Poznata je i kao bivša devojka Darka Eleza koji je u Bosni i Srbiji optuživan i osuđivan za različite pljačke i ubistva.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP