Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MANIJAK MARIJAN PETKOVSKI (23) IZA REŠETAKA

Slomio devojci pršljenove dok ju je silovao!!!

Autor: B. Jelovac | 11.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 11

Beogradska kriminalistička policija uhapsila je Marijana Petkovskog (23), poznatijeg kao Di-džej Toni, osumnjičnog da je u noći između 3. i 4. januara u svom automobilu na kružnom putu u Leštanima brutalno pretukao i isekao nožem jednu devojku (22) kako bi je prisilio na oralni seks.

Apelacioni sud ga prošle godine pustio na slobodu posle silovanja maloletnice (15)

Apelacioni sud ga prošle godine pustio na slobodu posle silovanja maloletnice (15)

Nesrećna žena zadobila je brojne posekotine po vratu, licu i rukama, ali joj je napasnik slomio i dva kičmena pršljena. Međutim, ironija je da je beogradska policija Petkovskog i pre dve godine hapsila zbog obljube 15-godišnje devojčice koju je takođe naterao na oralni seks, za šta je bio osuđen na pet godina zatvora. Kako mu je Apelacioni sud tu presudu ukinuo i naložio ponovno suđenje, Petkovski je pušten iz pritvora na slobodu, što je iskoristio za novo krivično delo.


- On je pomenutu devojku upoznao u jednom kafiću te večeri, a kasnije je iza ponoći susreo na Plavom mostu, pošto je radila kao prostitutka (22), pozvao je da odu na piće i njegovim automobilom su se odvezli do Leštana. Iako je reč o prostitutki, ono što je doživela je strahota. Najpre je pretukao i potom silovao, pritom je režući po vratu i licu, a brojne posekotine je zadobila i po dlanovima pokušavajući da se odbrani. Devojci je takođe polomio dva kičmena pršljena, a zatim i ukrao mobilni telefon. Posle svega, ona je u jednom trenutku uspela da iskoristi njegovu nepažnju i pobegne iz automobila. Nije je jurio, verovatno pretpostavljajući da se zbog onoga čime se bavi neće usuditi da ga prijavi - kaže naš izvor blizak istrazi.

Sekao devojku po licu, vratu i dlanovima

Sekao devojku po licu, vratu i dlanovima


Međutim, devojka je sa teškim telesnim povredama završila u bolnici i ceo slučaj prijavila policiji. Za svega nedelju dana beogradska kriminalistička policija identifikovala je napasnika i stavila mu lisice na ruke. Naime, Petkovski, inače rodom iz Smederevske Palanke, sa srpskim i bugarskim državljanstvom, odranije je poznat policiji po sličnim delima.

Petkovski je, naime, u januaru 2012. bio uhapšen jer je preko Fejsbuka upoznao i namamio kod sebe u stan maloletnicu (15) koju je prisilio na oralni seks, koji je snimio mobilnim telefonom. Maloletnica je o onome što se desilo u stanu ćutala nekoliko dana i nije se poverila nikome, ali je Marijan uskoro ponovo pozvao insistirajući da opet dođe kod njega, preteći da će, ukoliko to ne uradi, snimak sa mobilnog telefona poslati njenim roditeljima i staviti na Fejsbuk. On je uskoro pred Višim sudom u Beogradu osuđen na pet godina zatvora, ali je uložio žalbu Apelacionom sudu. Sud je potom ukinuo prvostepenu presudu i naložio ponovno suđenje, te je Petkovski u novembru 2012. pušten iz pritvora.
Poslednji komentari
  • Vasilj Vreme: 11.01.2014 07:58h

    Toni, crni sine. Zar ces svoju mladost da provedes kao misica u Zabeli? A tek oralna prica koju toliko volis.

  • Tanja Vreme: 11.01.2014 08:54h

    Krajnje je vreme da se kaznjavaju sudije koje, kao postujuci zakon, pustaju ovakve bolesnike. Bolje procenjivati mogucnost da neko, ocigledno bolestan i opasan, jos neki put uradi tako nesto strasno. Neka razmisli "casni" sud: Da je njegovo dete bilo tako namamljeno i zlostavljano, kako bi reagovao (prosto sumnjam da je zena sudija mogla da pusti takvog) .

  • zoran Vreme: 11.01.2014 09:47h

    "Brovo sdije" a i policijo.

  • 1227 Vreme: 11.01.2014 10:07h

    Smrtna kazna za silovanje !!!

  • kale Vreme: 11.01.2014 13:56h

    Gledajte ako je moguće da ga ponovo ranije pustite iz pritvora ,zatvora ...verovatno se tamo dobro vlada ....dokle će te puštati da se mimoilazimo sa manijacima , ludacima ,psihopatama po ulicama gradova...decu treba da čuvamo u kavezima zbog našeg zakona koji te napasnike štiti...DOKLE ?!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP