Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PORODIČNA TRAGEDIJA

„Smatrao me je idiotkinjom”

Autor: A. D. | 05.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

„Nisam htela da ubijem muža, već samo da mu pripretim da me više ne maltretira i ponižava. Budući da sam bila dobra majka i supruga, htela sam da znam zašto mi to radi, a on mi je stalno ponavljao ‚baš me briga za sve“‘, jecajući je govorila Sabina Marić (30), državljanka Obale Slonovače optužena za ubistvo supruga Branka Barića (39).

Branko i  Sabina Marić

Branko i Sabina Marić

Uoči ubistva, u januaru ove godine, Marićeva je rekla da je pila vino, što nikada nije radila, i da je uzela bušilicu kako bi ga „udarila po ruci“ dok je, posle žustre svađe, sedeo u fotelji gledajući televiziju.


„Nikada nisam pila vino, a tada sam počela teško da se osećam jer nije hteo ništa da mi kaže, kad sam videla da naša deca i ja nemamo nikakve važnosti u njegovom životu. On mi je samo rekao ‚baš me briga‘. Smatrao me je idiotkinjom. Uzela sam bušilicu i udarila. Počeo je teško da diše. Shvatila sam da sam neko zlo napravila. Htela sam da se ubijem. Ušla sam u sobu da vidim decu poslednji put“, rekla je Marićeva, kao i da je s mužem, koji je radio za UN, u braku bila od 2007. i da im se odnos pogoršao kada su dobili drugog sina.

„Sve je ređe dolazio. Bila sam sama s decom, o kojoj nije vodio računa. Sa mnom nije hteo u krevet jer mu više nisam bila privlačna“, rekla je Sabina, koja je, prema optužnici, najpre mešavinom lekova i alkohola omamila supruga, pokušala da ga uguši krpom, a potom ga udarala bušilicom po glavi. U drugoj sobi su bili njihovi maloletni sinovi, o kojima sada brine centar za socijalni rad.
Poslednji komentari
  • gavrilovic Vreme: 06.07.2013 11:26h

    Ocigledno da je pokojnik bio povrsna, bahata budala.Verovao je da je veliki svaler.Ona je ozbiljna zena i ozbiljno ga je dozivljavala,zato je pukla.

  • ljiljana Vreme: 06.07.2013 17:09h

    Poznavala sam je 2-3 godine. Bila je dobra i pozrtvovana majka, jedna od najposvecenijijih koje sam poznavala. Sama je podizala decu i nije joj bilo nimalo lako, jer nije poznavala ni jezik. Otac je vrlo retko boravio u Srbiji. Mislim da je sve navedeno istina. Zalosno je sto se sve to dogodilo i sto su deca istovremeno izgubila i oca i majku. Nadam se da ce pravosudje imati razumevanja kad je rec o ovom slucaju.

  • Ludi ja Vreme: 06.07.2013 22:01h

    Zalosno je to sto nema niko razumevanja za takve slucajeve,a ova zena je bukvalno stranac,u Srbiji.A kod nas je zlatno pravilo da su odmah krivi stranci(u vecini slucajeva je nedokazano) ,pa ce i ona platiti za nesto sto se po mom nekom nebitnom misljenju moglo zavrsiti samo lose i po nju i po klince.Da ova drzava ima nekog razumevanja potrudila bi se da pomogne ovoj zeni kao i mnogim drugim zrtvama porodicnog nasilja(nisu samo zene zrtveporodicnog nasilja,po gotovu kada se uzme u obzir koje sve stvari spadaju u to),kakvi likovi su dobili kucni pritvor ,ona je malo dete u odnosu na njih.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP