Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OTAC MISTERIOZNO PREMINULOG MLADIĆA

Smiriti se ne mogu, moram saznati kako je i zašto moje dete stradalo!

Autor: Novosti.rs | 24.06.2015 - 23:36:00h | Komentara: 1

U noći između 5. i 6. juna jedan mladić je dotrčao do Hitne pomoći u Požegi, medicinarima je rekao da se na korak od njih, u malom parku iza Doma zdravlja nalazi nepomično telo, a onda je pobegao pre dolaska policije. Na licu mesta, lekari su zatekli nepomično telo maturanta Marka Radojevića (19) iz Lučana. U teškom stanju prevezen je na beogradsku Vojnomedicinsku akademiju, gde je u petak 19. juna preminuo, a ceo slučaj još je obavijen velom tajne...

Hitna pomoć

Hitna pomoć | Foto: Profimedia.rs

Porodica i prijatelji ovog mladića, rešeni su, međutim, da uprkos šturim informacijama dobijenim od policije saznaju istinu o kobnom događaju...

- Te večeri Marko je otišao u Požegu da se vidi sa društvom. Oko 3 časa posle ponoći zazvonio je telefon, drugovi su me zvali, rekli su da je Marko pretučen i da je u komi - kaže jedan od drugova stradalog. - Od tog trenutka, sve do danas, dobijali smo samo šture informacije o ovom događaju, a na svakom koraku u Požegi priča se da je tragediji prethodio neki sukob.

U Policijskoj upravi Užice, "Novostima" je rečeno samo da policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja i da drugi detalji u ovom trenutku ne mogu biti saopšteni.

- Do nas su iz raznih izvora, od policije do građana, stizale razne informacije: da se Marko okliznuo i pao, da je pretučen, pa i to da je u sve umešano "dete nekoga važnog". Zašto policija ćuti? - pitaju Markovi drugovi. - Park iza Doma zdravlja pokriven je kamerama koje su povezane sa policijom, šta god da se dogodilo, moralo je ostati zabeleženo.

Očaj i nesreća uselili su se u dom Radojevića. Markovi roditelji Mila i Milan, i brat Srđan, pokušavaju da prebrode tragediju, ali je teško umiriti bol i prihvatiti gubitak deteta i brata. Do danas, porodici ništa nije rečeno zvanično, samo usmeno.

- Obijao sam sva vrata pet dana, saznao sam od policije da su pronašli svedoka koji im je rekao da je neko te noći Marka ošamario! Međutim, u bolnici kažu da je, najverovatnije, izliv krvi u mozak uzrok smrti mog deteta, do tada potpuno zdravog! Pet dana nismo mogli da preuzmemo telo sina iz bolnice. Tek smo ga juče sahranili. Urađena je, kažu, obdukcija, a dokrajčile su nas reči da ćemo rezultate saznati u tužilaštvu, tek za mesec dana! - kroz suze govori Milan, očajni otac nesrećnog mladića. - Smiriti se ne mogu, moram saznati kako je i zašto moje dete stradalo. Previše je oprečnih tvrdnji i ćutanja: ko je obavestio Hitnu pomoć i zašto je pobegao, postoje li snimci sigurnosnih kamera, šta je svedok rekao policiji, zašto da na rezultate obdukcije čekamo mesec dana... Kome koristi ovo ćutanje?

Poslednji komentari
  • DRzava Vreme: 25.06.2015 07:15h

    Ne mogu da verujem da ce telo nesrcenog mladica sahraniti, bez saznanja kako je umro.Ne mogu da verujem da ce rezultate obdukcije roditeljima pokazati tek u tuzilastvu...Sta je sa pociniocima ? Gde su oni i ko radi na tom slucaju ???

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP