Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STEVAN KOJIĆ (29) POČINIO STRAVIČAN ZLOČIN U JAGODINI

Smrskao supruzi glavu pred decom!

Autor: Goran Jevremović - Jelena Paunović | 04.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 8

Stevan Kojić (29) iz Jagodine pretukao je nasmrt svoju suprugu Žaklinu (26), jer je sumnjao u njenu vernost! Pobesneli muž rukama i nogama tukao je svoju ženu pred njihovo dvoje dece, od dve godine i jedanaest meseci, dok nije shvatio da je mrtva u četvrtak oko 23 sata u iznajmljenoj pomoćnoj zgradi u ulici Petra Kočića 16 u Jagodini.

Krvnički tukao  ženu do smrti:  Stevan Kojić

Krvnički tukao ženu do smrti: Stevan Kojić | Foto: Goran Jevremović

On je odmah uhapšen i sve vreme je plakao i bio vidno potresen. Ono što je sve zaprepastilo jeste da je čovek imao modrice po rukama i nogama, koje je zadobio dok je tukao ženu. Prema rečima najbližih komšija, Stevan je Žaklinu cele zime žestoko fizički zlostavljao i zaključavao u kuću sa dvoje dece, jer je sumnjao da deca nisu njegova.


Bila je skromna i dobra


Žaklina je rođena u selu Brzan kod Batočine, gde je završila osnovnu školu, a kasnije je prešla da živi u Lapovo. Njene komšije iz sela i njena baka kažu da je bila veoma skromna i dobra devojka.
- Bila je izuzetno tiho dete. Dobro, pre svega, i lepo vaspitano. U školi je bila dobar đak. - kaže za „Alo!“ jedan od komšija. B. N.

- Svakodnevno sam je viđala sa modricama na licu i po telu. Pričala joj da ona to ne može da izdrži i da ga prijavi. Međutim, plašila se da će je ubiti ako ga prijavi i nije smela - priča njena komšinica iz zajedničkog dvorišta Senka Deletić.


Prema njenim rečima, preko dana pokušala je da uđe kod nje u kuću i da je vidi, ali vrata su bila zaključana. Stevan ih držao pod ključem, nije mogla da izlazi sa decom. Pozvonila je, ali niko nije izlazio. Pomislila je da ju je zbog modrica neprijatno i sramota da izađe.


- Suprug i ja ništa nismo čuli kritične večeri i noći. Legli smo oko 23 sata, ali posle dvadesetak minuta videla sam gužvu, policiju i Hitnu pomoć. Nije bilo dana da je nije dobila batine, upozoravala sam je, i na kraju ju je ubio. Smrskao joj je glavu i lice do neprepoznavanja. Stavili su je u limeni sanduk. Deca su vrištala i plakala za majkom. Policija je pričala da je ubistvo monstruozno - priseća se Senka kobne noći.

Nije joj verovao: Žaklina Kojić

Nije joj verovao: Žaklina Kojić | Foto: facebook


Kako „Alo!“ saznaje, Stevan će biti saslušan u okviru tužilačke istrage u Višem tužilaštvu u Jagodini.

Deca traže majku


Prema dogovoru sa centrom za socijalni rad deca ubijene su smeštena kod roditelja pokojne Žakline u Lapovu, jer su Stevanovi roditelji razvedeni već više godine. Deca su prisutvovala majčinom ubistvu i traže majku, kažu u tom centru. Stevan Kojić je kao maloletan bio žrtva nasilja i njega je otac Stanimir tukao i nanosio mu povrede. Pre tri godine Stevan je osuđen na šest meseci zatvora uslovno zbog nanošenja fizičkih povreda ocu.

Poslednji komentari
  • gavrilovic Vreme: 04.04.2015 07:33h

    Prvo kastrirati, pa obesiti. Poznajuci nase pravosudje,ovaj ce za nekoliko godina kada izadje ponovo nekoga da ubije.

  • Majka Vreme: 04.04.2015 09:09h

    Sad lepo i bivseg momka u bajbokanu - zbog podstrekivanja na izvrsenje krivicnog dela ubistva!

  • Primer Vreme: 04.04.2015 10:08h

    Pustite ga za dve godine,pa da uradi opet isto.Treba ih vesati javno na trgovima.

  • Tanja Vreme: 04.04.2015 14:28h

    Treba ga tući, ali ne do smrti, nego ga ostaviti da bude bogalj do kraja života, da oseti i da nikad ne zaboravi kako se osećala ta jadna žena. Njemu ni Bog ne može da oprosti.

  • Alex Vreme: 04.04.2015 16:51h

    "Prema dogovoru sa centrom za socijalni rad deca ubijene su smeštena kod roditelja pokojne Žakline u Lapovu, jer su Stevanovi roditelji razvedeni već više godine." Kakvi njegovi roditelji, oni da su znali nekog da vaspitaju do ovoga ne bi doslo!!!! Kakva je ovo glupost?!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP