Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SAUČESNICE MARKA MILIĆEVA POČELE DA PEVAJU U TUŽILAŠTVU

Snimali se u trenutku nesreće!

Autor: D. Ćuruvija | 29.08.2014 - 09:00:00h | Komentara: 3

Automobil „kantrimen“ koji je 26. jula na Brankovom mostu pokosio Luku Jovanovića (21) iseckan je u delove, koji su prebačeni u inostranstvo, izjavila je na jučerašnjem saslušanju u tužilaštvu Tamara Bogdanović (23) iz Novog Sada, koja se tereti da je Marku Milićevu (33), vozaču automobila ubice, pomogla u prikrivanju zločina. Milica Novaković (23) iz Rume rekla je da je ima video-zapis nesreće u trajanju od dve sekunde, a drugi od 20 minuta, jer su se snimali pre nesreće!

Marko Milićev

U bekstvu: Marko Milićev | Foto: MUP

Milićev je došao kod mene sa
kumom i rekao: „Ništa ne brini, ćuti. Auto je iseckan
u delove i prebačen preko grane“, tvrdi Tamara Bogdanović

- Na snimku se ne vidi nesreća, ali se čuje kako ja govorim Milićevu: „Stani“, a Tamara Bogdanović: „Polako, polako“. Milićev je rekao: „Ne mogu sada, idemo!“. Te snimke sam izbrisala sa svog telefona, ali sam ih prebacila na USB i dostaviću ih sudu ukoliko zatreba - rekla je, kako saznajemo, Novakovićeva u dvočasovnom svedočenju.

Bogdanovićeva i Milićev

Bogdanovićeva i Milićev

 

Milica Novaković (23) izjavila
da ima video-zapis nesreće
jer su se snimali u „kantrimenu“ pre udesa, a Tamara Bogdanović (23)
da je Milićev auto iseckao u delove

Novakovićeva je dovedena juče u zgradu Palate pravde oko 14.30 nakon što su ona i njen advokat upoznati sa optužbama. Vezanih lisica i oborene glave, ona je ušla kod tužioca, a zatim se pola sata sa advokatom dogovarala o odbrani. Tamara Bogadanović dovedena je juče iz Centralnog zatvora, a tokom saslušanja razgovorala je sa novoizabranim advokatom Radovanom Jelušićem i delovala je hladnokrvno. Bila je obučena u farmerke, crnu kožnu jaknu i bele patike bez pertli. U svom iskazu je tvrdila da joj je lično Marko Milićev rekao da je „kantrimen“ iseckan.

Tamara Bogdanović i Milica Novaković

Milica Novaković i Tamara Bogdanović

- Došao je kod mene sa svojim kumom u Novi Sad, 10 dana posle nesreće i rekao: „Ništa ne brini, ćuti. Auto je iseckan u delove i prebačen preko grane“. Govorio je arogantnim tonom, pa sam se uplašila za sebe i porodicu i nisam smela nikom ništa da kažem i prijavim - rekla je okrivljena devojka.
Ona je ispričala da je kritične večeri mislila da su na Brankovom mostu udarili automobil, a ne čoveka, te da se zato nije brinula.

Tamaru vode da
prepozna Vesovića

Za danas u 9 časova u CZ-u zakazano je prepoznavanje Bratislava Vesovića od strane Tamare Bogdanović. U ponedeljak je predviđeno da se saslušaju Lukin otac Bojan i maćeha Sanja, kao i četvorica drugara koji su u momentu nesreće gurali automobil „ladu rivu“. U sklopu istrage biće saslušan i Saša Đelić (28), zvani Žabac, koji je osuđen na robiju zbog napada na policajca, a sa kojim je Tamara bila u vezi, o čemu je „Alo!“ pisao.

- Kasnije sam na internetu videla da je udaren neki dečko i da mu je polomljena butna kost, a posle nisam brinula - rekla je ona.
Potom je, pomalo kontradiktorno, navela da je o pogibiji Jovanovića saznala tek od Milićeva.

Ova Novosađanka je u tročasovnom saslušanju ispričala i da je Milićeva upoznala na „Egzitu“ i da su je zato i pozvali u provod kritične večeri.

- Ona je na saslušanju sa fotografija koje poseduje u svom privremeno oduzetom mobilnom telefonu prepoznala Milićeva i njegovog kuma Bratislava Vesovića kao osobe sa kojima je bila u provodu kada je poginuo Jovanović. Takođe, u njenom telefonu su pregledane prepiske, ali i linkovi koje je gledala nakon nesreće kako bi se videlo da li se na taj način informisala o nesreći - kaže izvor Alo.

Inače, Bogdanovićeva je odbila da se suoči sa okrivljenom Milicom Novaković, a na okolnost boravka u kafićima i konzumiranja alkohola te večeri.
 

Tužilaštvo im nudi kućni zatvor


Nakon saslušanja tužilaštvo je Bogdanovićevoj i Novakovićevoj ponudilo sporazum o priznanju krivice u kojem se predlaže da služi kaznu zatvora u kući.

Tamara odbila da se suoči s Milicom

Tamara odbila da se suoči s Milicom
Radovan Jelušić, advokat Bogdanovićeve, nije želeo da otkriva da li će ovaj sporazum biti sklopljen, navodeći da njegova klijentkinja nije počinili nikakvo krivično delo, te da jedino može biti svedok u ovom postupku.
- Njoj se na teret stavlja da je pomogla Milićevu da ode sa lica mesta, da sakrije „kantrimen“, što nije tačno, jer ona ništa od toga nije uradila, već je samo ćutala iz straha za svoj život - rekao je Jelušić.


Dragomir Mrdalj, advokat Novakovićeve, izjavio je da je njegovoj branjenici tužilaštvo ponudilo sporazum o priznanju krivice u kojem predlaže kućni zatvor, ali da nije odredilo visinu sankcije.
 

Poslednji komentari
  • Jelena Vreme: 29.08.2014 11:25h

    I sta ce biti sa detetom tog policajca???Koliko ih je izginulo do sada???

  • Jelena Vreme: 29.08.2014 11:25h

    I sta ce biti sa detetom tog policajca???Koliko ih je izginulo do sada???

  • promilko Vreme: 30.08.2014 11:50h

    Niko nepise o Vladi Divcu kako se oporavlja i kakvo mu je zdravlje?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP