Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KAKO JE IZGLEDALO HAPŠENJE MONSTRUMA

Šokantna ispovest policajaca: ZANEMELI smo od užasa kad smo videli Ivanino telo!

Autor: Blic | 05.10.2014 - 09:22:00h | Komentara: 0

Policajci u civilu su ga rano ujutro ugledali na ulici. Ubrzo stavili su mu lisice na ruke. Darko Kostić (39), beogradski silovatelj i ubica Ivane Podraščić (13), koja se vodila kao nestala 64 dana, ovako je prekjuče uhapšen u blizini pijace na Vidikovcu.

Bara u kojoj je pronađeno telo Ivane Podraščić

Bara u kojoj je pronađeno telo Ivane Podraščić

- Uhapšen je po prijavi Kristine Kovačević (22), bivše supruge njegovog sinovca, koju je silovao u subotu. Kada je priveden u Policijsku upravu za Grad Beograd odmah je stavljen na poligraf. Tako je i pokazano da je umešan i u Ivanin nestanak. Ali tada nismo znali da ju je i ubio - objašnjavaju za “Blic” policajci koji su uhapsili i saslušavali monstruma sa Petlovog brda.

Istragu su sve vreme usmeravali direktor policije Milorad Veljović, prvi policajac Beograda Veselin Milić i šef UKP-a Nebojša Marković.


- Kostić je sve vreme tokom saslušanja u policiji bio miran. Nije pokazivao znakove kajanja. U prvi mah je pokušao da nas prevari i da sebe predstavi kao nevinašce. Nije mu uspelo i uskoro smo krenuli ka kući strave na Petlovom brdu - navode naši sagovornici.


- Ušli smo u kuću. Unutra je bilo potpuno rasulo. Sve ispreturano, pobacano... Neke krpe su bile preko kreveta, prazne flaše… Potpuno zapušteno, ali ni traga od tela devojčice. Onda smo krenuli iza kuće strmim delom ka potoku. Od padavina taj potok se pretvorio u jezerce. Sve je bilo poplavljeno - objašnjavaju iz MUP-a.

Već je nekoliko puta bežala od kuće: Ivana Podraščić

Ivana Podraščić
Svi policajci su potom ušli u vodu. Zagazili su do kolena. To je deset-petnaest metara ispod kuće.


- Sve je bilo puno đubreta. Na površini jezerceta su plutala tela uginulih životinja. Onda je jedan policajac podigao sunđer. Tada smo ugledali ćebe ispod koga je virila ljudska cevanica. Pretpostavljali smo da je Kostić umešan u Ivanin nestanak, očekivali smo najgore i kad smo pošli ka Petlovom brdu. Ali taj moment kada smo ugledali telo, kada smo shvatili da je devojčica koja u decembru puni 14 godina svirepo ubijena, za sve nas je to bio šok. Zanemeli smo - pričaju policajci.


Onda su forenzičari preuzeli posao. Izvukli su telo.


- Forenzičari su obmotavali ćebe polako. Telo devojčice je bilo u poluraspadanju. Imala je garderobu - dodaju naši sagovornici.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP