Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

VUK BOJOVIĆ ZANEMEO PRED NOVIM DOKAZIMA

Šokirao me snimak ubistva sina

Autor: J. Paunović | 04.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 4

“Video sam snimak na kojem čovek ubija mog sina deliju. Zanemeo sam, šokiran sam...Pa zar jedan narkoman i debil da mu presudi. Upozoravao sam sve na vlasti da će se nešto dogoditi sa mnom i mojom porodicom, ali niko ništa nije preduzeo”, jedva priča za naš list Vuk Bojović, otac pre četiri meseca ubijenog Nikole Bojovića (39). On naglašava da je u nekoliko navrata pokušavao da dođe do snimka ubistva sina, ali da je doživeo da taj snimak osvane u javnosti i tako vidi likvidaciju.

Kamere snimile ubistvo

Kamere snimile ubistvo


- Ja nisam običan čovek, pa ja se 28 godina brinem o sedam hektara zemljišta u Beogradu. Cela hajka koja se vodi protiv mene i moje dece ide iz jedne kuhinje. Odatle je u javnosti i saopšteno da je moj sin Luka naručio likvidaciju Brane Šaranovića i nedužan je, u znak osvete, ubijen Nikola - priča Vuk, koji dodaje da takva nepravda kakva je učinjena njemu i njegovoj porodici nigde u Evropi ne može da se dogodi.

Miloš  Vidaković

Miloš Vidaković

Gladijator nije ubio Vidakovića!


Kako “Alo!” saznaje iz srpske policije, ne postoje saznanja da je Saša Cvetanović početkom jula ove godine u Crnoj Gori ubio Miloša Vidakovića (29). U Budvi je u julu uhapšen Beograđanin Miloš Delibašić (29) zbog sumnje da je organizovao likvidaciju Vidakovića, ali kako za to nije bilo dokaza, na teret mu je stavljeno nelegalno držanje oružja.

Krajem prošle nedelje, u saradnji crnogorske i srpske policije, uhapšen je Saša Cvetanović (32) iz Vranja poznat pod imenom Gladijator, koji se sumnjiči da je u aprilu, u centru Beograda, u ulici Carice Milice, ubio Nikolu Bojovića po naređenju Slobodana Šaranovića (74). Kako “Alo!” saznaje, sa Cvetanovićem je za vreme likvidacije u Beogradu bio i Ratko Koljenšić (36) iz Nikšića, koji je sa Šaranovićem uhapšen 24. jula u Budvi.
Ubica je, navodno, bio i u kontaktu i sa Beograđaninom Milošem Delibašićem (29). Cvetanović je, nezvanično, do dolaska svog advokata u crnogorskoj policiji ispričao kako je i na koji način likvidirao Bojovića. Međutim, kasnije se branio ćutanjem kod istražnog sudije.

Upozoravao na opasnost: Vuk Bojović

Upozoravao na opasnost: Vuk Bojović | Foto: M. Mitrović


- U razgovoru sa inspektorima se raspitivao i o svom statusu. Naše informacije govore da je likvidacija Nikole Bojovića koštala oko 30.000 evra- objašnjava naš sagovornik iz policije.

Dragoslav Miša Ognjanović

Dragoslav Miša Ognjanović | Foto: Nebojša Marković

„Ne daju nam obdukcioni nalaz”


Advokat Dragoslav Miša Ognjanović izjavio je juče za “Alo!” da je objavljivanjem snimka ubistva direktno pljunuto u lice porodici Nikole Bojovića, koja je time diskriminisana. “Mesecima pokušavamo da dođemo u posed obdukcionog nalaza Instituta za sudsku medicinu, ali nam ne daju. Strašno je što se u fazi istrage u javnosti pojavio snimak likvidacije”, rekao je Dragoslav Ognjanović.

Poslednji komentari
  • roditelj Vreme: 04.09.2013 07:14h

    Nije lako pomiriti se sa smrcu deteta ali VB preteruje kad prica da su mu deca neosnovano obelezena a da se njemu neko sveti iz srpske vlasti.Te price su za malu decu.

  • ne razumem ovo - nisam običan Vreme: 04.09.2013 09:31h

    Uz saučešće porodici, pitam se imam li pravo da pitam, jer ne razumem - zašto dotični smatra da on nije običan čovek? Šta je on i ko je?Misli, ako nije običan.

  • bojan Vreme: 04.09.2013 19:01h

    A nisi se sokirao sto si odgojio kriminalca?

  • Jasmina Vreme: 04.09.2013 19:14h

    Roditelji su najveci prijatelji ali i neprijatelji svojoj deci.Pristrasnost i zastita dece po svaku cenu ,bila kriva ili ne na kraju da ovakav rezultat.Ali izjava oca da nije obican covek objasnjava kako su deca "vaspitavana".Kada deca pomisle da su nedodirljiva ,posebna da bez posledica mogu da rade sta im se prohte za ocekivati je ovakav kraj.Umesto da gdin Bojovic cuti i bolu i tuzi on i dalje bahato iritira narod svojim izjavama.Za sinove ste sami krivi "neobicni covece"!!ct4

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP