Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MUP SRBIJE

Spaljeno više od 300 kilograma droge!

Autor: Alo.rs | 02.04.2015 - 18:54:00h | Komentara: 1

U Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu, danas je po rešenju i naredbi nadležnog Višeg suda u Beogradu i Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu spaljeno i uništeno 362 kilograma i 43,39 grama narkotika, saopštio je MUP Srbije.

Uništavanje psihoaktivnih supstanci u TENT-u

Uništavanje droge u TENT-u

Psihoaktivne kontrolisane supstance su bile skladištene u Upravi kriminalističke policije u sedištu Ministarstva unutrašnjih poslova i to: 53.881,07 grama heroina i 308.162,32 grama marihuane.

Transport od mesta deponovanja do mesta uništenja, kao i sam tok uništenja, posebno su obezbeđivali pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova.

Uništenje narkotika je pratila Komisija Vlade Republike Srbije za praćenje postupka uništenja psihoaktivnih kontrolisanih supstanci, sudija Višeg suda u Beogradu i komisija Termoelektrane "Nikola Tesla", zbog transparentnosti postupka.

Praćenje postupka kao i veštačenje narkotika, vršila je i referenta laboratorija za ispitivanje psihoaktivnih kontrolisanih supstanci Republike Srbije.

Ovo uništavanje pokazuje veliku odlučnost države u borbi protiv krijumčarenja droge. Postupak uništenja psihoaktivnih kontrolisanih supstanci kontinuirano će se sprovoditi i u narednom periodu u TE "Nikola Tesla" u Obrenovcu, navodi se u saopštenju MUP-a.

Poslednji komentari
  • Vreme: 03.04.2015 07:22h

    opet ce dileri u Obrenovcu da se ,,omaste,, koliko li su dobili za distribuciju od spaljivanja iste??/ sad su nesto ucestali da spaljuju drogu radi trziste..... zalosti nase, znaci distribucija krece iz elektrane pa dalje....... u pola deset idu ,,radni ljudi na poso u kancelariji u zgradi Perice knezevica..... prvo idu roditelji pa deca popdne za njima... poso brate nema sta.... zivela srbija????!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP