Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NIŠLIJKA LJ. M. (48) PROMENILA ISKAZ

Spremačica odustala od tužbe za silovanje!

Autor: B. Janačković | 21.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Nišlijka Lj. M. (48) izjavila je na jučerašnjem saslušanju u Višem tužilaštvu u Nišu da je Vučko Manojlović (68) nije silovao 14. novembra u njegovoj kući u Nišu i da nije bilo klasičnog seksualnog odnosa.

Nišlijka LJ. M. (48)

Nišlijka LJ. M. (48)

Ona je izjavila i da se ne pridružuje njegovom krivičnom gonjenju, saznaje naš list iz izvora bliskih istrazi. Navode da nije bilo nasilnog polnog odnosa između nje i Manojlovića jer on nije imao erekciju Lj. M. je već dala novinarima neposredno nakon Vučkovog hapšenja, a sada ih je potvrdila i pred istražnim organima, što bi moglo da donese novi obrt u istrazi protiv nekada najpoznatijeg srpskog osuđenika na smrt, koji je aktom o pomilovanju predsednika Srbije Tomislava Nikolića amnestiran u februaru ove godine.


Prema nezvaničnim saznanjima, pregled koji je urađen u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu pokazao je da na telu Manojlovića nema vidljivih povreda kakve mogu nastati u situaciji kada se žrtva brani od silovanja. U svetlu novih dokaza, Manojlovićev advokat Momčilo Kovačević juče je uložio žalbu na rešenje o određivanju pritvora, smatrajući da više nema osnova da Manojlović bude lišen slobode.

Uskoro na slobodi?: Vučko Manojlović

Uskoro na slobodi?: Vučko Manojlović

Lj.M. juče nije želela da komentariše slučaj, rekavši da se odmara i da ne želi više da daje izjave. Kako je naš list pisao, ona je ispričala policiji da je Vučko, koji je bio u alkoholisanom stanju, te večeri navodno nije puštao da ode iz njegove kuće, da ju je udario pesnicom u lice, kao i da je ošamario, nakon čega joj je naredio da skine odeću.
Ona je ranije rekla da je tom prilikom bilo “određenog dodira polnim organima”, ali da nije bilo klasičnog seksualnog odnosa i da nije silovana. Manojlovića je policija uhapsila krajem prošle nedelje zbog sumnje da je silovao L.J. M., a on je nakon privođenja i pritvaranja negirao sve što mu se stavlja na teret.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP