Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KAKO VAS NIJE STID

Sramota: Potukli se i ispsovali direktori i političari u sred zgrade opštine Despotovac!

Autor: Anita Mitrović | 29.01.2014 - 14:50:00h | Komentara: 1

U kancelariji savetnika predsednika opštine u Despotovcu potukli su se najviši funkcioneri SNS I NS, director JP za podzemnu eksploataciju Vladan Milošević (SNS) I director Resavske pećine Dragan Obradović Gača (NS).

Dragan Obradović

Dragan Obradović | Foto: RTS

Brzo je reagovala policija koja je obojicu funkcionera privela u PU Despotovac.

U Despotovcu je juče tema dana bila tuča dva najviša funkcionera iz redova SNS I NS. Despotovčani su navijački komentarisali ono zbog čega bi članovi dveju stranaka trebalo da se stide.

,,U utorak uveče, posle sastanka u opštini Despotovac oko 20 sati, predsednik Skupštine i direktor svih rudnika Vladan Milošević pozvao je par članova svoje stranke SNS da sednu u kancelariju pomoćnika opštine.
Oni su sedeli i pričali kada je došao direktor Resavske pećine Gača Obradović sa sinom.
U Despotovcu se duže vreme govori da Milošević planira da smeni Obradovića.

Vladan Milošević

Vladan Milošević | Foto: FoNet

Direktor Resavske pećine je ušao i pitao ga ,,koga ćeš ti da smeniš i zašto, konačno da se objasnimo, prestni više da šikaniraš i maltretiraš narod, i počela je rasprava.
Vikali su obojica u glas. Tako je buknula tuča, kažu prisutni, u kojoj su svi koji su naišli učestvovali. Red da razdvajaju a red da se umešaju, priča jedan od svedoka tuče koji je želeo da ostane anoniman iz straha od, kako kaže, Miloševićeve odmazde.

Dragan Obradović podneo je krivičnu prijavu protiv Miloševića i kaže da sukobi zavađenih strana dugo traju.

,,Miloševič sporovod hajku nad neistomišljenicima. Preti mi svuda, vređa mi dete, članove moje porodice. Ušao sam u kancelariju da vidim o čemu se radi, da s eobjasnimo. Pitao sam ga, 'Šta je problem Vladane, zašto svuda pričaš da ćeš me smeniti, pretiš, rekao mi je 'ko te j…ima da budeš smenjen, ti si k…Ogorčen sam", kaže Obradović.

Uprkos pozivima, Milošević se nije javio kako bi rekao šta se dogodilo.

Predsednik opštine Dejan Nenadović (SPS) kaže da njegova stranka kao ni njeni članovi nemaju nikakve veze sa ovim događajima.

Prema nezvaničnim informacijama, u opštini Despotovac u toku je peticija koju sprovode članovi SNS za smenu direktora Resavske pećine Dragana Gače Obradovića.

Pre tačno godinu dana prelaskom četiri odbornice DS u SNS, pala je despotovačka vlast inače apsolutni pobednik republičkih izbora u ovom mestu i najubedljivija pobeda demokrata u Srbiji. Vanrednu skupštinu u Despotovcu na kojoj su smenjeni prvi ljudi javnih preduzeća i opštine, a postavljeni novi iz redova SNS I SPS obezbeđivala je policija.
 
Poslednji komentari
  • Milojko Vreme: 29.01.2014 15:43h

    Nema zbog čega da ih bude stid,jer je to njihov nivo i moralo je kad tad da se desi tako nešto,a taj Milošević je jedno zlo koji ne zna ništa drugo ni da radi isim da progoni narod jer je žestoko isfrustriran,a to vuče još iz detinjstva.Vučiću reaguj i sklanjaj ovo zlo iz stranke ako imalo imaš mudrosti.Ovaj će i dalje da luduje a šta će iz toga proizaći Bog dragi zna

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP