Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SERIJA TEŠKIH KRAĐA

Srbi pljačkali kuće Italijana!

Autor: B. Jelovac | 26.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

Italijanska policija uhapsila je srpskog državljanina Slavišu Jovanovića (23), osumnjičenog za seriju teških krađa u poslednjih mesec dana u Salernu, dok se za trojicom njegovih saučesnika, takođe Srba, koji su uspeli da umaknu policijskoj poteri, intenzivno traga.

Jovanović  „audijem“ pokušao bekstvo

Jovanović „audijem“ pokušao bekstvo

Grupa Srba bila je već neko vreme pod prismotrom, ali je na kraju u jurnjavi sa policijom uhapšen samo Jovanović, koji je svojim “audijem A3” probio zaštitnu ogradu i izleteo sa puta. Njega su priklještenog na mestu vozača u smrskanom vozilu saučesnici ostavili i pobegli u nepoznatom pravcu.

Slaviša  Jovanović

Slaviša Jovanović


Specijalni tim inspektora je pre nekoliko nedelja pokrenuo krivičnu istragu o grupi koja se sastoji od ljudi srpske nacionalnosti. Prema istražiteljima, banda je bila specijalizovana za krađe u stanovima i činila su je četiri mladića koja su u poslednje vreme bukvalno harala Salernom.

Zaplenjene ukradene stvari

Zaplenjene ukradene stvari

Kobne noći policija je krenula u akciju po prijavi da je ponovo uočen njihov “audi”. Potera i jurnjava za Srbima trajala je pun sat i celih 90 kilometara, pri čemu su na signale policije da se zaustave begunci dali po gasu pokušavajući da se isključe sa autoputa. Nakon toga, vozač “audija” je izgubio kontrolu nad vozilom, koje je u punoj brzini iz krajnje leve trake probilo zaštitnu ogradu i izletelo sa puta. Trojica mladića su se potom izvukla iz smrskanog automobila i pobegla ostavljajući Jovanovića bez svesti, prikleštenog na vozačevom sedištu. Njemu su život spasli vatrogasci, koji su ga izvukli iz olupine i potom prevezli u bolnicu.

Zaplenjene ukradene stvari

Zaplenjene ukradene stvari


- U automobilu je nađen plen iz pljački i alat za provale i obijanja. Nađene su poštanske obveznice u vrednosti od 10.000 evra, četiri luksuzna ručna sata, ali i mnoštvo zlatnog nakita počev od prstenja, minđuša, broševa preko ogrlica i narukvica do kovanog novca i medalja. Sem toga u gepeku je među brojnim predmetima nađen i dijamant sa sertifikatom o autentičnosti. Trenutno pokušavamo da utvrdimo ko je pravi vlasnik svake dragocenosti - saopštila je policija.

Nakon ukazane lekarske pomoći, uhapšeni Jovanović, koji je srpski državljanin sa prebivalištem u Napulju, prebačen je u pritvor, a policija bi sutra trebalo da ga sasluša.
Poslednji komentari
  • Deda Vreme: 26.12.2013 07:46h

    Pravi srbin u očima mu se kamdzija vidi.

  • PeraFanfulja Vreme: 26.12.2013 09:18h

    stekao je uslov za azil vidim da je obrađen a i kampanjoni ako nisu stigli bice ispegl ani i na kraju furgon i vrate ih kao biznismene.

  • kotlar Vreme: 26.12.2013 10:55h

    Dobar ovaj audi a3 lybra edition.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP