Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PEDALA MAFIJA

Srbi u Nemačkoj ukrali oko 160 bicikala

Autor: M. Dudvarski | 07.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

U dve odvojene policijske akcije u Nemačkoj, uhapšena su sedmorica Srba zbog sumnje da su ukrali više od 160 bicikala širom te zemlje.

Zbog krađe uhapšena  sedmorica Srba

Zbog krađe uhapšena sedmorica Srba | Foto: Profimedia

Policija je u Burgenlandu uhapsila tri Srbina starosti od 23 do 32 godine, nakon što je kontrolom njihovog vozila pronašla ukradene bicikle.


- Oni su išli ka Mađarskoj. U prtljažniku ispod stvari pronađeno je pet planinskih bicikala vrednih oko 4.000 evra. Dvojica osumnjičenih su negirali sve optužbe, dok je treći priznao da su krali bicikle u Nemačkoj i Austriji.
Proverom je utvrđeno da su otuđili više od 160 dvotočkaša. On je naveo da su najčešće krali u Ravensburgu - preneli su nemački mediji.

U drugoj akciji policije uhapšena su četvorica Srba zbog sumnje da su krali bicikle od radnika sa gradilišta u Vircburgu.

- Kod njih su tokom kontrole kombija na autoputu pronađena četiri kvalitetna planinska bicikla vredna više hiljada evra. Iako su tvrdili da su ih kupili na buvljaku, to nisu mogli da dokažu - pišu tamošnji mediji.
Poslednji komentari
  • Aleksandar Vreme: 07.08.2014 09:51h

    Napišite i saznajte pravi indentitet ovih osoba, nemojte u Srbe turati nacionalne manjine, pa da ostali narod ispašta. Zna se ko tu krade, kako i koliko. Rade to pravi Srbi, ali u mizerno malom procentu. TO NISU SRBI, to je MANJNINA U SRBIJI KOJA NAS BRUKA I SRAMOTI U SVIM ZEMLJAMA, pa onda mi koji smo normalni, ne možemo i neidemo jer na brane, na konto njih, koji se deklarišu kao Srbi, a hteli bi da nas nema, da nestanemo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP