Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POČELO SUĐENJE

Srbin jedva preživeo „seks sa tri žene“!

Autor: Ekipa Alo! | 15.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 1

Dvadesetsedmogodišnji mladić iz Srbije je pre tri godine umalo izgubio život u Švajcarskoj kada su ga namamili na seks sa tri žene, a počiniocima zločina juče je počelo suđenje u Cirihu.

Počelo suđenje  u Cirihu

Počelo suđenje u Cirihu | Foto: Shutterstock

Dvadesetpetogodišnja Švajcarkinja je 31. avgusta 2010. godine namamila mladića iz Srbije u svoj stan u Cirihu obećavši mu besplatan kokain i seks sa njom i još dve devojke, prenosi jedan švajcarski portal.

Čim je ušao u stan, momak je napadnut nožem. Zadobio je brojne povrede, a i probušeno mu je levo plućno krilo. Devojka je ovaj pokušaj ubistva izvela sa saučesnikom iz Turske. Devojka je juče bila na suđenju za pokušaj ubistva, a njen saučesnik još uvek nije doveden pred lice pravde.
On se takođe tereti za nemilosrdni pokušaj ubistva, iako je žrtvu navodno samo tukao, a čak je i pokušao da previje ubode koji su momku naneti nožem. Nasilna žena je pobegla nakon zločina, ali joj je policija ušla u trag prisluškivanjem telefona. Tokom prisluškivanog razgovora, devojka je rekla:
”Pa kad bih to uradila sama, ubila bih ga, isekla bih ga na male komade, koje bih posle negde izložila. Ja sam grubi gangster.“ (smeh)

Zbog ovog audio-dokaza tužilaštvo je tereti kao hladnokrvnog kriminalca. Na suđenju je juče, međutim, plakala i govorila da nisu planirali da ga ubiju.S. S.
Poslednji komentari
  • hahahah Vreme: 16.03.2013 03:06h

    koji bombastican naslov...dobar pokusaj da se od srbina napravi nekakav ..bac hahahahha za to se treba roditi a srbi su daleko od dobrih ..baca hahahaha sex sa tri zene hahahha...jaoj ovako se ne nasmejah ne pamtim hahahaha

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP