Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PREKOMERNA UPOTREBA DROGE

Srbin preminuo u klubu u Amsterdamu!

Autor: B92 | 20.10.2014 - 11:46:00h | Komentara: 0

Tridesetrogodišnji Srbin preminuo je u noći između subote i nedelje nakon što mu je pozlilo u jednom klubu u Amsterdamu.

Amsterdam Desn Ivent

Amsterdam Dens Ivent | Foto: amsterdamcannabis.co.uk

Sumnja se da je uzrok smrti prekomerna upotreba droge, javljaju mediji u Nemačkoj, dodajući da će tačan uzrok smrti biti poznat nakon obdukcije.
Mladić iz Nemačke (21) iste noći, prevezen je u bolnicu nakon neuspele reanimacije u klubu u kome mu je pozlilo. Preminuo je sledećeg dana, a prekomerna upotreba narkotika se navodi kao mogući uzrok smrti. Nije poznato da li će biti obdukcije.
Oba smrtna slučaja dogodila su se tokom “Amsterdam dens iventa” koji je završen u nedelju, a u sklopu koga je organizovano oko 300 žurki u 85 klubova u Amsterdamu.
Organizatori su šokirani smrću dvojice mladića, a iz kluba u kome je preminuo tridestrogodišnji Srbin saopštili su da je kod njih na snazi “nulta tolerancija na drogu” i da “ispred kluba postoje sefovi u kojima posetioci dobrovoljno ostavljaju opijate, a pre ulaska u klub prolaze kontrolu i dozvoljeno je da unesu do 5 grama lake droge”.
Vlasnik tog kluba je rekao da su takve mere efikasne, ali postoji mogućnost da neko konzumira drogu satima pre nego dođe u klub, a tada nikakva mere prevencije ne može biti preduzeta.
Trenutno se obavljaju ispitivanja svih sumnjivih supstanci, ali ne postoji potvrda da su se pojavile “opasne pilule” na “Amsterdam dens iventu” koje su mogle da budu smrtonosne.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP