Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OBDUKCIJA POTVRDILA REČI ŽANDARMA UBICE

Srđan pre smrti gledao Aleksandra kako umire!

Autor: J. Paunović | 18.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

Aleksandar Krstić (33), pripadnik kragujevačkog odreda Žandarmerije, prvo je u nedelju, 14. jula uveče, iz službenog pištolja upucao Aleksandra Nedeljkovića (29), a zatim i njegovog prijatelja Srđana Tomića (28), vozača „audija TT“ u kojem su sva trojica sedeli u tom trenutku, rezultati su obdukcije.

Pare bile glavni uzrok svirepog ubistva: Aleksandar  Nedeljković sa porodicom

Pare bile glavni uzrok svirepog ubistva: Aleksandar Nedeljković sa porodicom | Foto: RAS

Prema izveštaju obducenta iz gradske kapele u Jagodini, Nedeljković je usmrćen jednim hicem, koji mu je prošao kroz glavu i izašao kroz levo uho, a Tomić sa dva metka u potiljak.


- Dok smo se vozili ka brdima iznad Kraljeva, Sale se okrenuo prema meni besan jer je primetio da nema automobila koji sam mu obećao. Malo smo se raspravljali i onda sam ga upucao. U cevi je već bio metak. Morao sam posle da ubijem i Srđana - ispričao je Krstić inspektorima u Kraljevu.

„Kolateralna  šteta“: Srđan  Tomić

„Kolateralna šteta“: Srđan Tomić


On je objasnio da je posle ubistva tela morao prvo da stavi na zemlju, a zatim da pomeri sedišta jer je automobil imao samo dvoja vrata. Automobil u kojem su bili mrtvi mladići potom je vozio više od 40 kilometara, do svoje kuće.
Tamo je uzeo benzin, krpu i ćebe, a onda, kako kaže, nastavio put ka Jagodini. Kada je stigao do sela Ratkovića, nadomak Jagodine, Krstić je već bio sav krvav jer je sedeo na vozačevom sedištu, na kojem je prethodno ubio Tomića.

Kako „Alo!“ saznaje, žandarm je rekao da je tela polio benzinom, da je zatim uzeo i zapalio prethodno natoljenu krpu i kada je sve počelo da bukti, sa sebe je skinuo krvavu garderobu i bacio je u plamen.

Aleksandar Krstić

Aleksandar Krstić

 
- Žandarm je odbio da kaže kako je došao do svoje kuće jer je na sebi jedino imao donji veš. Kada je stigao u kuću u kojoj žive njegova žena i majka, istuširao se i pozvao drugare na piće. Nikome od njih ništa nije govorio niti je iko od njih primetio nešto čudno. Uhapšen je dok se vozio Ibarskom magistralom i ceo slučaj je priznao u policiji - dodaje naš izvor.

Krstić je rodom iz Đakovice. Radio je jedno vreme u beogradskom odredu Žandarmerije, a onda je na lični zahtev prebačen u kraljevački kako bi lakše putovao na posao. Bio je u četi opšte namene i straže.

„Morao sam da ih ubijem”


„Nisam više mogao da izdržim Aleksandrovu torturu. On se bavio zelenašenjem. Ubio sam ga hicima iz pištolja. Ja sam sedeo na zadnjem sedištu, a oni napred. Namerno sam im rekao da me voze u Kraljevo, u brda, gde sam ih i ubio. Morao sam i Srđana. On je bio kolateralna šteta”, ovo je u policiji u noći između ponedeljka i utorka ispričao uhapšeni žandarm navodeći razloge svirepog ubistva. Krstić je ispričao da je od Nedeljkovića pozajmio oko 1.000 evra, ali je, kako tvrdi, problem nastao prilikom vraćanja novca jer je ubijeni mladić navodno tražio mnogo više od pozajmljene svote.

Poslednji komentari
  • dusan Vreme: 18.07.2013 12:29h

    Kakvi bre zelenasi cista laz mali hteo da bude mafijas sa znackom eto to je . pola njih je tamo i otislo bas zbog toga da rade sta zele a da ih drzava stiti makar je tako bilo do sada

  • stanisa Vreme: 18.07.2013 16:50h

    za tebe je potreban pod hitno neuro psihijator nisi li se pitao dali taj decko uopste ikad kaznjavan ili osudjen vec za tebe je on mafijas sto je pozamijo ppare pa ga treba ubiti pobogu sta im da trazi svoje pobogu policajci su ovde svemouci u Dacicevoj drzavi zar ne?

  • ratar Vreme: 18.07.2013 18:51h

    Vidi se da je sa Kosova. Takvi su najgori...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP