Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OTAC OGORČEN

Srednjim prstom vređa mrtvog Luku

Autor: D. Ćuruvija | 14.09.2014 - 07:25:00h | Komentara: 1

„Kazne za petoro pomagača ubice mog sina su primerene u praksi, ali njih će kazniti ipak Bog. Nemoguće je da nisu videli da Marko Milićev nije te večeri udario mog sina i da su mislili da se auto samo malo „zaneo“. Niko do njih se nije vratio da pomogne mom Luki, svi su pobegli.

Lukin otac

Lukin otac | Foto: V. Lalić

Meni je bitno da se glavni počinilac kazni“, rekao je juče za „Alo!“ Bojan Jovanović, otac Luke Jovanovića (21), povodom izlaska na slobodu petoro osumnjičenih za neprijavljivanje saobraćajne nesreće u kojoj je 25. jula, na Brankovom mostu, pokošen njegov sin.


Krivi joj fotoreporteri: Milica Novaković

Krivi joj fotoreporteri: Milica Novaković | Foto: P. Dimitrijević

Lukin otac je posebno ogorčen na ponašanje Milice Novaković (23) iz Rume, koja je po izlasku iz Okružnog zatvora u Beogradu psovala okupljene novinare rečima: „Mamicu vam je*em!“ i pokušala da je šutne fotoreportera dok je majka uvodila u automobil. Na kraju im je iz kola pokazala srednji prst!


Luka Jovanović

Luka Jovanović

- Taj srednji prst strašno vređa mene, mog mrtvog Luku, ceo sistem i društvo. Time je pokazala što misli o svom „kajanju“. To je odraz njenog vaspitanja. Nadam se da i drugi, ako su delovali kao tim, ne misle tako i da se iskreno kaju. To je odraz njenog vaspitanja. Ona sada ne bi trebalo samo osam meseci da sedi u kućnom pritvoru, već da odgovara i za napad na službeno lice - ogorčen je Bojan Jovanović.


Dana Manevska

Dana Manevska | Foto: G. Srdanov

On smatra da je Milica Novaković, dok je pravila selfi u „kantrimenu“, kojim je pokošen njegov Luka, možda i doprinela da Milićev izazove nesreću.


Nikola Lepen

Nikola Lepen | Foto: G. Srdanov

- Možda mu je baš tada odvratila pogled od „lade“, koju je sa drugarima gurao moj Luka. Možda ga je bljesak omeo - sumnja Lukin otac.


On ističe i da se Bojana Petrović (28) iz Beograda mogla sa splava „Fristajler“ vratiti na Brankov most, jer nije pobegla sa ostalima.

Bojana Petrović

Bojana Petrović | Foto: G. Srdanov

- Nekako mi se čini da je kod nje najviše proradila savest i da je odlučila da sve ispriča, a za njom onda i ostali. Primećuje se i da je ona poslednja sinoć sama izašla iz CZ. Najpre je izašlo njih četvoro, kao neki pobednici, a ona je ostala nekako izolovana. To mi nešto govori - ističe Bojan Jovanović, koji kaže i da mu petoro pomagača Marka Milićeva ne trebaju na grobu njegovog sina.


Tamara Bogdanović izlazi sa Milicom

Tamara Bogdanović izlazi sa Milicom | Foto: G. Srdanov

- Može svako da se izvini, ali kada se završi sudski postupak. Otac jedne od devojaka je to pokušao da to učini putem telefona, ali ne bih da pominjem sada njegovo ime. Mog Luku niko ne može više da vrati, ali se nadam da će počinilic biti pravedno kažnjen - kaže na kraju otac pokojnog Luke.

„Nije trebalo da potpisuje”

„Nije trebalo da potpisuje sporazum. Šta je ona kriva? Je l‘ trebala da dubi na trepavicama?!“, prokomentarisao je u hodniku suda otac Tamare Bogdanović, dok je čekao njen dolazak kod sudije gde je potpisala nagodbu.
On se požalio da je morao da trči i dostavi svu dokumentaciju da je vlasnik stana, kako bi Tamara mogla da služi kazni, kao i da dostavi telefonske i račune od struje od „Elektrovojvodine“, koji su neophodni da bi njegova ćerka mogla da bude u kućnom pritvoru. Inače, Tamara Bogdanović je na svoju ruku donela odluku o nagodbu i ignorisala je savete porodice i advokata da ne potpisuje sporazum o krivici.
U Palatu pravde su prekjuče posle podne došli i roditelji Dana Manevske, a njena majka nam je samo rekla da može da „priča o lepom vremenu“. Oni su kasnije sačekali ćerku ispred CZ.

Poslednji komentari
  • aman Vreme: 14.09.2014 20:38h

    mislim da je dosta nisi imao samo ti sina i da mu nisi dao krs sad bi ziv

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP