Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PONOVO NASILJE

Srednjoškolac povređen u zakazanoj tuči

Autor: Blic | 20.10.2013 - 09:43:00h | Komentara: 0

Učenik trećeg razreda Tehničke škole „23. maj“ u Pančevu lakše je povređen prekjuče oko 15 časova u zakazanoj tuči sa vršnjacima iz Mašinske škole.

Majka povređenog učenika L. C. navodi da je njen sin slučajna žrtva obračuna srednjoškolaca, a prebijanje je prijavila policiji.

- Napalo ga je desetak učenika iz Mašinske škole. On ne zna ko su napadači. Postoje bezbednosne kamere oko škole pa ćemo videti ko su napadači - navodi majka L. S.
Istraga policije i tužilaštva pokazaće šta se dogodilo između učenika Tehničke i Mašinske škole, a povređenom učeniku lekari su utvrdili da ima dva oštećena zuba, kontuziju glave i povrede na leđima.

Za sada policija zna da su se iz Mašinske škole, koju od Tehničke deli samo ulica, spremali učenici da krenu u obračun i pokušaće da identifikuju izgrednike. S druge strane, direktor Mašinske škole Milorad Ilić navodi da još nije dobio informaciju od školskog policajca o zakazanoj tuči i prebijanju učenika susedne Tehničke škole.

I direktorka Tehničke škole Snežana Popov je kazala da nije bila uključena u čitav slučaj, a da je sa policijom koja je dva puta bila u školi, razgovarao njen zamenik, sa kojim će pričati u ponedeljak.
Česti sukobi

Pančevka L.S., majka povređenog dečaka, navodi da ima informacije da je u obračunu još jedan srednjoškolac dobio batine, koje su lekari okarakterisali kao lake. Kako navode u policiji, prekjučerašnja zakazana tuča učenika Tehničke i Mašinske škole nije prva. I ranije su srednjoškolci zakazivali tuče u kojima nije bilo teško povređenih učenika.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP