Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DOKLE VIŠE?

Srednjoškolca isekli mačetom u Novom Sadu!

Autor: Blic | 16.09.2013 - 22:24:00h | Komentara: 1

Šesnaestogodišnji M.M, učenik srednje škole „Mileva Marić Ajnštajn“ povređen je u obračunu u kojem je sevalo hladno oružje, juče oko 17 sati u ulici Miše Dimitrijevića u novosadskom naselju Grbavica. Kako saznajemo u Dečijoj bolnici, ovaj maloletnik teško je povređen, morao je biti i operisan, ali je van životne opasnosti.

tuča pucnjava nož

Ranili mladića | Foto: Shutterstock

Prema prvim informacijama, svađa nekolicine momaka okupljenih na ulici izbila je oko 17 sati. Samo nekoliko minuta kasnije verbalni obračun pretvorio se u fizički, a uskoro je jedan od mladića potegao mačetu, dok je drugi počeo da koristi oružje koje su očevici opisali kao manju sekiru.

- Ceo sukob trajao je jako kratko, nismo stigli ni da se oporavimo od šoka, a ni oni su svi već bežali. Samo je jedan madić ostao da leži, sav krvav – pričaju stanari okolnih zgrada.

Policija je odmah stigla na teren, a mladi M.M. je prebačen u Dečju bolnicu.
Policija je vrlo brzo privela jednog od učesnika, punoletnog D.K, jednog od navijača „Vojvodine“, dok se za ostalima i dalje traga. Za sada nije poznato zbog čega je izbila ova tuča, a nije utvrđeno ni da li su ostali učesnici pripadnici navijačkih grupa.
Poslednji komentari
  • Dragana Janković Vreme: 17.09.2013 11:52h

    Dve godine apelujemo da je zakon prema maloletnim nasilnicima više nego blag i da će se vraćati kao bumerang u još gorem obliku sa naglašenim željama da niko ne doživi ono što smo mi kao roditelji doživeli,smrt svog deteta.Zid ćutanja na koji smo naišli je bio zid zataškavanja u kome su prednjačili odgovorni iz škole "Sreten Mladenović Mika" i Školske uprave Niša sa svojim partijskim i drugim vezama.Niko nije želeo da iz toga izvuče pouku jer funkcije i fotelje su svetinje a poruku su poslali,vidimo i kakvu ! Dragana,Aleksina mama

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP