Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO

Srpkinja teško ranjena kroz vrata u Beču!

Autor: Vesti | 29.09.2013 - 12:59:00h | Komentara: 0

Srpkinja od 27 godina teško je ranjena u 16. bečkom okrugu. Ona se vratila iz kupovine kad je nepoznati zločinac pucao u nju kroz ulazna vrata stana i pogodio je u ruku i kuk, a policija još nije našla nijedan trag. Srpkinja je operisana, ali se nalazi van životne opasnosti.

pokrivalice

Prema navodima policijskog saopštenja, ona se u petak uveče, oko 20.20, sa 41-godišnjim prijateljem vratila u stan posle kupovine, kad je iz hodnika pucano u zatvorena vrata stana, od kada se traga za nepoznatim osumnjičenim za pokušaj ubistva. Srpkinja se posle ranjavanja sva u krvi uz pomoć prijatelja domogla ulaza zgrade, odakle je zvala policiju.

Portparol policije Tomas Kajblinger rekao je da se pružanje pomoći odvijalo teško pošto prijatelj Srpkinje slabo govori nemački. Policija je stoga prvo pretpostavila da je prijatelj Srpkinje povezan s napadom. Osim toga, njega su policajci zatekli sa krvavim rukama. To im je u prvi mah bilo sumnjivo, ali su brzo shvatili da ih je okrvavio zato što je pomagao devojci. Naime, Srpkinja i njen prijatelj saslušani su odvojeno. Ispostavilo se da su oboje dali istovetan iskaz.
U međuvremenu je specijalna jedinica policije VEGA pretresla zgradu, pošto su inspektori posumnjali da je revolveraš pobegao u neki od stanova. Nažalost, u toj akciji nisu pronađeni zlikovac ni oružje.
Kajbinger kaže da je motiv napada potpuno nejasan. On je objasnio da policija pokušava da pronađe očevice koji su možda u zgradi ili u obližnjem parku videli nekoga sumnjivog. Međutim, susedi nisu ništa primetili.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP