Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POLICIJA IMA JAKE DOKAZE PROTIV MADAM MILEVE

Srpkinje podvodila Rusima i lokalcima!

Autor: Ekipa Alo! | 09.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Kotoranka Mileva Kilibarda (55), predsednica Atletskog kluba “Arsenal” u Tivtu, zaradila je, kako se sumnja, više stotina hiljada evra podvodeći devojke biznismenima na skupocenim jahtama u tivatskoj luci Porto Montenegro i razuzdanim žurkama na Crnogorskom primorju. Kako saznajemo, među klijentelom madam Mileve nema srpskih biznismena.

Klijenti, koji su poznati policiji, verovatno neće ni biti saslušani

Klijenti, koji su poznati policiji, verovatno neće ni biti saslušani | Foto: Shutterstock

“ Nema zvučnih imena, odnosno imena koja su poznata javnosti. Uglavnom je reč o stranim državljanima, Rusima koji neko vreme žive u Crnoj Gori, ali je među klijentima najviše crnogorskih biznismena. Iako policija poseduje njihova imena, oni najverovatnije neće ni biti pozivani na informativni razgovor, jer protiv osumnjičenih ima dosta čvrstih dokaza prikupljenih tokom višemesečne istrage” kaže za „Alo!“ izvor blizak istrazi.


Podsetimo, policija je u četvrtak u Kotoru uhapsila Kilibardu i Senada Medunjanina (52) iz Kotora zbog sumnje da su od juna do septembra organizovali lanac prostitucije. Oni su uhapšeni u akciji “Porto”, najverovatnije nazvanoj po tivatskoj luci koja je godinama bila označena kao mesto gde se organizuje jahting prostitucija. Kilibarda je imala cenovnik usluga, a sumnja se da je od devojaka koje je podvodila uzimala skoro pola zarade.

“Kilibarda je bila pod policijskim merama nekoliko meseci, tako da tužilaštvo ima veoma jake dokaze protiv nje. Devojke koje su radile za nju će odgovarati prekršajno, ali će i o tome tužilaštvo naknadno da odluči. One su negirale da imaju bilo kakve veze sa prostitucijom, ali dokazi tvrde suprotno“, kaže naš izvor. Za madam Milevu radile su četiri devojke: jedna iz Kotora, jedna iz Tivta i dve devojke iz Srbije, čiji se identitet za sada ne otkriva.

Kilibardi je, posle saslušanja na kome se branila ćutanjem, istražni sudija Osnovnog suda u Kotoru odredio jednomesečni pritvor i ona je, kako saznajemo, odvedena u istražni zatvor u Spužu. Medunjanin je, na predlog tužioca, pušten da se brani sa slobode.

Kilibarda je, sumnja se, ugovarala pružanje seksualnih usluga na jahtama, u hotelima i privatnom smeštaju u Tivtu, Herceg Novom, Kotoru, Budvi i Podgorici. Bila je zadužena za kontakte, ugovaranje mesta sastanaka, dok je Medunjanin vozio devojke na sastanke.
 

Tarifa madam Mileve


Prema policijskim podacima, devojke su sat seksa naplaćivale 120 evra, dok je noć na jahti u hotelu ili apartmanu koštala 300 evra. Prema tarifi koju je uspostavila madam Mileva najjeftiniji je bio oralni seks, 60 evra.

Poslednji komentari
  • BOJAN Vreme: 09.09.2013 16:50h

    Ma daj te bre ljudi i bavte se svojim poslom!!! Ovo je najstariji zanat i nevidim nikakav problem dok devojci zelim sve najbolje. Ovi sto ce komentarisati lose oni mu dodju seksualno ne zanimljivi.

  • krompirusa Vreme: 10.09.2013 16:27h

    e pa privodila ove starije maloljetnice,e pa eto na sto biznismeni trose pare na stare usidjelice bez bitnog izgleda....e zem im pare greote od njih...a Mileva pokojna.....neka je u prdekanu da broji pare

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP