Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ALO! OTKRIVA

Srpkinje tražile posao od Madam!

Autor: A. D. - B. J. | 10.09.2013 - 07:45:00h | Komentara: 6

Kragujevčanka (41) bila je jedna od četiri devojke koje su na jahtama u tivatskoj luci Porto Montenegro pružale seksualne usluge ruskim i crnogorskim biznismenima, saznaje “Alo!”.

Devojke nisu manekenskog izgleda niti su previše atraktivne, kaže izvor našeg lista

Devojke nisu manekenskog izgleda niti su previše atraktivne, kaže izvor našeg lista | Foto: Shutterstock

Devojke su se, kako je policijskom istragom utvrđeno, odranije bavile prostitucijom, a s Kotorankom Milevom Kilibardom (55), poznatijom kao Madam, koja se sumnjiči za posredovanje u prostituciji, kontaktirale su lično ili preko poznanika.


Osim devojke iz Kragujevca, za Kilibardu su, sumnja se, radile još jedna devojka iz Srbije, jedna iz Tivta (33) i jedna žena (45) iz Podgorice. Prema policijskim podacima, devojke su sat seksa naplaćivale 120 evra, dok je noć na jahti u hotelu ili apartmanu koštala 300 evra. Prema tarifi koju je uspostavila madam Mileva, najjeftiniji je bio oralni seks, 60 evra.

- Neke od devojaka su same kontaktirale s osumnjičenom Kilibardom i svojevoljno su počele da rade za nju i u posao su uvukle i poznanice. Devojke nisu manekenskog izgleda niti su previše atraktivne. Negirale su da su se bavile prostitucijom, iako postoje sumnje da im ovo nije bio prvi put - kaže za “Alo!” izvor blizak istrazi.

Kako je “Alo!” objavio, među klijentima madam Mileve nema srpskih biznismena, a uglavnom je reč o stranim državljanima, Rusima koji neko vreme žive u Crnoj Gori, ali je najviše crnogorskih biznismena. Oni najverovatnije neće ni biti pozivani na informativni razgovor jer protiv osumnjičenih ima dosta čvrstih dokaza prikupljenih tokom višemesečne istrage.

Podsetimo, policija je u četvrtak u Kotoru uhapsila Kilibardu i Senada Medunjanina (52) iz Kotora zbog sumnje da su od juna do septembra organizovali lanac prostitucije. Oni su uhapšeni u akciji “Porto”, najverovatnije nazvanoj po tivatskoj luci koja je godinama bila označena kao mesto gde se organizuje jahting prostitucija. Kilibarda je imala cenovnik, a sumnja se da je od devojaka koje je podvodila uzimala skoro pola zarade.
Poslednji komentari
  • kiki Vreme: 10.09.2013 09:30h

    Koliko godina treba da imas da bi platio za sex "devojci" od 45 godina???

  • Rggjj Vreme: 10.09.2013 10:00h

    Ne poznajem materiju, ali se pitam kakva je to elitna prostitucija gde dame imaju 45 godina i nisu manekenskog izgleda....

  • krompirusa Vreme: 10.09.2013 16:40h

    Podvodila starije maloljetnice od 45 godina...e jada ovog sta sve cuti ne mogu..Kako moze neko podvoditi zrelu zenu od 45 godina jedino ako joj da da popije "bunike"ili je ne daj boze posjetio onaj njemac Alchajmer pa se ne pita sama sa sobom. Pokojna Mileva dejstvuje i na ovom i na onom sto znaci na oba svijeta....e Mileva mocnija si i od Putina, i od Djukanovica..nema ti moci ravne ni na planini Olimp....zato sada u prdekamu moja Mike brisi suze novcanicama sto krupnijim , kada manje places ti ih usitni....aj zdravo sad

  • sara Vreme: 10.09.2013 20:29h

    to su stare fore ,vrbuju devojke da im prodaju jahtu,i klijenti dolaze li dolaze !

  • NeMiLose Vreme: 11.09.2013 18:02h

    "Madam Mileva" hehe

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP